YABAN HAYATIN SU İHTİYACI MASAYA YATIRILDI

GÜNDEM 15.06.2020 - 09:21, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2829+ kez okundu.
 

YABAN HAYATIN SU İHTİYACI MASAYA YATIRILDI

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü, Namık Kiper toplantı salonunda düzenlenen toplantıda ‘’Yaban Hayatın Su İhtiyacı’’nı masaya yatırdı.
Genel Müdür Kaya Yıldız başkanlığında yapılan toplantıya Genel Müdür Yardımcısı Murat Dağdeviren, Etüt, Planlama ve Tahsisler Dairesi Başkanı Nazmi Kağnıcıoğlu, Jeoteknik Hizmetler ve YAS Dairesi Başkanı Ayhan Koçbay ve Bölge Müdürlüklerinden ilgili Bölge Müdürleri telekonferans ile katıldılar. Söz konusu toplantıda Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli’nin ülkemizdeki yaban hayatın su ihtiyacının karşılanması için sondaj ve gölet yapılması talimatları doğrultusunda Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü tarafından belirlenen 22 adet bölge için etüt yapılarak su ihtiyacının ve potansiyelinin belirlenmesi, sondaj ve gölet yapımı konusunda başlatılan çalışmalar masaya yatırıldı.  
Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü, Namık Kiper toplantı salonunda düzenlenen toplantıda ‘’Yaban Hayatın Su İhtiyacı’’nı masaya yatırdı.

Genel Müdür Kaya Yıldız başkanlığında yapılan toplantıya Genel Müdür Yardımcısı Murat Dağdeviren, Etüt, Planlama ve Tahsisler Dairesi Başkanı Nazmi Kağnıcıoğlu, Jeoteknik Hizmetler ve YAS Dairesi Başkanı Ayhan Koçbay ve Bölge Müdürlüklerinden ilgili Bölge Müdürleri telekonferans ile katıldılar.

Söz konusu toplantıda Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli’nin ülkemizdeki yaban hayatın su ihtiyacının karşılanması için sondaj ve gölet yapılması talimatları doğrultusunda Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü tarafından belirlenen 22 adet bölge için etüt yapılarak su ihtiyacının ve potansiyelinin belirlenmesi, sondaj ve gölet yapımı konusunda başlatılan çalışmalar masaya yatırıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.