Yahya Altun, O Ses Türkiye'ye damga vurdu

GÜNDEM 13.11.2017 - 15:15, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3818+ kez okundu.
 

Yahya Altun, O Ses Türkiye'ye damga vurdu

Giresun ve Bulancak'ın önemli ses ve kanun sanatçısı Yahya Altun, Cumartesi akşamı Acun Ilıcalı'nın kanalı TV8'de yayınlanan 'O Ses Türkiye' yarışmasında 'Tükeneceğiz' şarkısını seslendirerek, Yıldız Tilbe, Murat Boz ve Hadise'yi döndürmeyi başardı.
Tüm hemşerilerini ekranlara kilitleyen Yahya Altun'un sahnede ki müthiş performansı, başta Acun Ilıcalı ve diğer Jüri üyelerini de mest etti. Sözleri Sezen Aksu'ya ait olan 'Tükeneceğiz' şarkısını seslendiren Yahya Altun'a değerli hocam diye hitap eden Acun Ilıcalı 'O Ses Türkiye yarışmasında ben ilk defa böyle bir performans gördüm' sözleri hem ekran başındakileri hem de Yahya Altun'a mutlu etti. Performansın bitmesine 1 saniye kala butona basan Yıldız Tilbe, Murat Boz ve Hadise, Yahya Altun'u takımlarına almak için güzel sözler dile getirdiler. Karar aşamasında Yıldız Tilbe'nin takımına karar verdiğini açıklayan hemşerimiz Altun, sahneye çıkmadan önce de Yıldız Tilbe'nin takımına girmek istediğini belirterek, kararını verdi. Hemşerimiz ve bölgemizin önemli ses sanatçısı olan Yahya Altun'a 'O Ses Türkiye' yarışmasında ki performanslarında başarılar dileriz. 
Giresun ve Bulancak'ın önemli ses ve kanun sanatçısı Yahya Altun, Cumartesi akşamı Acun Ilıcalı'nın kanalı TV8'de yayınlanan 'O Ses Türkiye' yarışmasında 'Tükeneceğiz' şarkısını seslendirerek, Yıldız Tilbe, Murat Boz ve Hadise'yi döndürmeyi başardı.

Tüm hemşerilerini ekranlara kilitleyen Yahya Altun'un sahnede ki müthiş performansı, başta Acun Ilıcalı ve diğer Jüri üyelerini de mest etti.

Sözleri Sezen Aksu'ya ait olan 'Tükeneceğiz' şarkısını seslendiren Yahya Altun'a değerli hocam diye hitap eden Acun Ilıcalı 'O Ses Türkiye yarışmasında ben ilk defa böyle bir performans gördüm' sözleri hem ekran başındakileri hem de Yahya Altun'a mutlu etti.

Performansın bitmesine 1 saniye kala butona basan Yıldız Tilbe, Murat Boz ve Hadise, Yahya Altun'u takımlarına almak için güzel sözler dile getirdiler. Karar aşamasında Yıldız Tilbe'nin takımına karar verdiğini açıklayan hemşerimiz Altun, sahneye çıkmadan önce de Yıldız Tilbe'nin takımına girmek istediğini belirterek, kararını verdi.

Hemşerimiz ve bölgemizin önemli ses sanatçısı olan Yahya Altun'a 'O Ses Türkiye' yarışmasında ki performanslarında başarılar dileriz. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.