Yakar’dan İskele müjdesi

YAŞAM 17.08.2017 - 14:24, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3165+ kez okundu.
 

Yakar’dan İskele müjdesi

Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, iskelenin genişletilmesi ile ilgili müjde verdi.
İskelenin bir tarafı 8 metre genişliğinde, 36 metre uzunluğunda genişletilmişti. Yapılan girişimler sonucunda iskelenin diğer tarafı da 8 metre genişliğinde ve 36 metre uzunluğunda genişleyecek. İskelenin genişletilmesi ihalesi ise 04 Ağustos’ta Trabzon’da yapıldı. Konu hakkında konuşan Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, "İskelemizin bir tarafı genişletilmişti. Yapılan girişimler sonucunda Bakanımız Sayın Nurettin Canikli’nin desteği ile diğer tarafta ihale dildi. Genişletme işlemi en kısa sürede sona erecek ve iskelede farklı düzenlemeler yaparak halkımızın kullanımına sunacağız. Başta Sayın Bakanımız Nurettin Canik’li olmak üzere tüm vekillerimize ve Ulaştırma Bakanlığı yetkililerine teşekkür ederiz" dedi.
Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, iskelenin genişletilmesi ile ilgili müjde verdi.

İskelenin bir tarafı 8 metre genişliğinde, 36 metre uzunluğunda genişletilmişti. Yapılan girişimler sonucunda iskelenin diğer tarafı da 8 metre genişliğinde ve 36 metre uzunluğunda genişleyecek. İskelenin genişletilmesi ihalesi ise 04 Ağustos’ta Trabzon’da yapıldı.

Konu hakkında konuşan Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, "İskelemizin bir tarafı genişletilmişti. Yapılan girişimler sonucunda Bakanımız Sayın Nurettin Canikli’nin desteği ile diğer tarafta ihale dildi. Genişletme işlemi en kısa sürede sona erecek ve iskelede farklı düzenlemeler yaparak halkımızın kullanımına sunacağız. Başta Sayın Bakanımız Nurettin Canik’li olmak üzere tüm vekillerimize ve Ulaştırma Bakanlığı yetkililerine teşekkür ederiz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.