Yakup Zere son yolculuğuna uğurlandı

02.03.2020 - 15:24, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 4168+ kez okundu.
 

Yakup Zere son yolculuğuna uğurlandı

Pazar günü hayatını kaybeden Bulancak Ticaret ve Sanayi Odası ve Bulancak Sanayi Sitesi Kurucu Başkanı Yakup Zere son yolculuğuna uğurlandı.
Bulancak Samugüney Köyünden Hatice, Hale, Cengiz ve merhum Coşkun Zere’nin babaları, Kübra, Nuran, Nurdan, Dilay, Seren, Helin ve Göktürk’ün dedeleri, İhsan Fatoğlu’nun kayınpederi, Şengün Zere’nin eşi Giresun’un önemli işadamlarından Yakup Zere(79) için cenazesi 2 Mart 2020 Pazartesi günü evinden alınarak Bulancak Ticaret ve Sanayi Odası önünde helallik töreni yapıldı. Helallik alınmasının ardından Zere’nin cenazesi Bulancak Orta Camiine getirildi. Kalabalık bir vatandaş topluluğunun katıldığı cenaze törenine AK Parti Giresun Milletvekilleri Cemal Öztürk ve Kadir Aydın, Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Bulancak Kaymakamı Ali İkram Tuna, Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, siyasi partilerin İl ve İlçe Başkanları, İl Genel Meclis Üyeleri, Bulancak TSO Başkanı Ali Fatoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Giresun TSO Yönetim Kurulu Üyeleri de katıldı. Zere’nin cenazesi öğle namazına müteakip Giresun İl Müftüsü Muhittin Oral tarafından kıldırılan cenaze namazından sonra Samugüney Köyü Aile Kabristanlığında toprağa verildi. Merhum Zere’ye Allah’tan rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz. Yakupzere resmide koyalım  
Pazar günü hayatını kaybeden Bulancak Ticaret ve Sanayi Odası ve Bulancak Sanayi Sitesi Kurucu Başkanı Yakup Zere son yolculuğuna uğurlandı.

Bulancak Samugüney Köyünden Hatice, Hale, Cengiz ve merhum Coşkun Zere’nin babaları, Kübra, Nuran, Nurdan, Dilay, Seren, Helin ve Göktürk’ün dedeleri, İhsan Fatoğlu’nun kayınpederi, Şengün Zere’nin eşi Giresun’un önemli işadamlarından Yakup Zere(79) için cenazesi 2 Mart 2020 Pazartesi günü evinden alınarak Bulancak Ticaret ve Sanayi Odası önünde helallik töreni yapıldı.

Helallik alınmasının ardından Zere’nin cenazesi Bulancak Orta Camiine getirildi.

Kalabalık bir vatandaş topluluğunun katıldığı cenaze törenine AK Parti Giresun Milletvekilleri Cemal Öztürk ve Kadir Aydın, Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Bulancak Kaymakamı Ali İkram Tuna, Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, siyasi partilerin İl ve İlçe Başkanları, İl Genel Meclis Üyeleri, Bulancak TSO Başkanı Ali Fatoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Giresun TSO Yönetim Kurulu Üyeleri de katıldı.

Zere’nin cenazesi öğle namazına müteakip Giresun İl Müftüsü Muhittin Oral tarafından kıldırılan cenaze namazından sonra Samugüney Köyü Aile Kabristanlığında toprağa verildi. Merhum Zere’ye Allah’tan rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz.

Yakupzere resmide koyalım

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.