‘Yalnız değilsiniz’

GÜNDEM 11.10.2018 - 17:26, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2541+ kez okundu.
 

‘Yalnız değilsiniz’

Giresun’da ikamet eden 65 yaş üstü yaşlılar ile birlikte sosyal faaliyetler gerçekleştirmek amacıyla Giresun Valiliği himayelerinde ‘Yalnız Değilsiniz’ sloganı ile ‘Yaşlı Dostu Valilik’ projesi hazırlandı.
Projenin hedefleri arasında; yaşlıların sosyo-kültürel aktivitelere katılımlarını sağlamak, sportif faaliyetlerde yer almaları, el ve zihinsel becerilerini geliştirmeye yardımcı olmak, aktif yaşlanma ve yaşam kalitesini arttırmak, bireylerin sosyal ve duygusal durumlarında değişiklik yaratmak yer alıyor. Programda ilgi, istidat ve talepler ile mevsim koşullarına bağlı olarak yapılması planlanan faaliyetlerde değişiklik yapılabilecek. Proje kapsamında yapılacak faaliyetlere katılım sağlamak isteyen 65 yaş üzeri, vatandaşların şahsen veya yakınları tarafından 19 Ekim 2018 tarihine kadar Giresun Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Sosyal Hizmetler Merkezi Çağla Çıtlak ile iletişime geçmeleri istenildi.  
Giresun’da ikamet eden 65 yaş üstü yaşlılar ile birlikte sosyal faaliyetler gerçekleştirmek amacıyla Giresun Valiliği himayelerinde ‘Yalnız Değilsiniz’ sloganı ile ‘Yaşlı Dostu Valilik’ projesi hazırlandı.

Projenin hedefleri arasında; yaşlıların sosyo-kültürel aktivitelere katılımlarını sağlamak, sportif faaliyetlerde yer almaları, el ve zihinsel becerilerini geliştirmeye yardımcı olmak, aktif yaşlanma ve yaşam kalitesini arttırmak, bireylerin sosyal ve duygusal durumlarında değişiklik yaratmak yer alıyor. Programda ilgi, istidat ve talepler ile mevsim koşullarına bağlı olarak yapılması planlanan faaliyetlerde değişiklik yapılabilecek.

Proje kapsamında yapılacak faaliyetlere katılım sağlamak isteyen 65 yaş üzeri, vatandaşların şahsen veya yakınları tarafından 19 Ekim 2018 tarihine kadar Giresun Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Sosyal Hizmetler Merkezi Çağla Çıtlak ile iletişime geçmeleri istenildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.