Yanan Fındık Fabrikasında inceleme

GÜNDEM 15.10.2019 - 18:00, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2659+ kez okundu.
 

Yanan Fındık Fabrikasında inceleme

Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, Giresun Merkez Çaykara Mahallesi’nde bulunan 1. Organize Sanayi Bölgesinde(1.OSB) yanan fındık fabrikasında 14 Ekim Pazartesi günü incelemelerde bulundu.
Vali Sarıfakıoğulları, 13 – 14 Ekim gecesi meydana gelen yangın sonucu hasar gören Yanıkoğlu Gıda Sanayi Firmasına ait fabrikayı ziyaret ederek, fabrika yetkililerine ‘’geçmiş olsun’’ dileklerini ilettikten sonra 1.OSB Müdürü Şahin Öveç ve fabrika yetkililerinden yangının çıkışı ve oluşan hasarla ilgili bilgi aldı. Fabrika binasında çıkan yangınla ilgili Vali Sarıfakıoğulları’na bilgi veren yetkililer, yangının; 13 Ekim Pazar gecesi saat 22.00 sularında başladığı, Giresun, Bulancak ve Espiye İtfaiyelerinin de katılımlarıyla yaklaşık 12 saatlik bir çalışmanın sonucunda 14 Ekim Pazartesi günü saat 10.00 gibi tamamen söndürüldüğü, meydana gelen zarar ve ziyanın tespitine yönelik hasar tespit çalışmalarının başlatıldığını, maddi hasarın meydana geldiği yangında birkaç hafif duman zehirlenmesi dışında can kaybı veya yaralanma yaşanmadığı bildirdi. Firma yetkililerine geçmiş olsun dileklerini ileten Vali Sarıfakıoğulları, yangına kısa süre içerisinde müdahale edip, canla başla çalışarak söndürme çalışmalarını yürüten itfaiye personellerine teşekkür etti.  
Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, Giresun Merkez Çaykara Mahallesi’nde bulunan 1. Organize Sanayi Bölgesinde(1.OSB) yanan fındık fabrikasında 14 Ekim Pazartesi günü incelemelerde bulundu.

Vali Sarıfakıoğulları, 13 – 14 Ekim gecesi meydana gelen yangın sonucu hasar gören Yanıkoğlu Gıda Sanayi Firmasına ait fabrikayı ziyaret ederek, fabrika yetkililerine ‘’geçmiş olsun’’ dileklerini ilettikten sonra 1.OSB Müdürü Şahin Öveç ve fabrika yetkililerinden yangının çıkışı ve oluşan hasarla ilgili bilgi aldı.

Fabrika binasında çıkan yangınla ilgili Vali Sarıfakıoğulları’na bilgi veren yetkililer, yangının; 13 Ekim Pazar gecesi saat 22.00 sularında başladığı, Giresun, Bulancak ve Espiye İtfaiyelerinin de katılımlarıyla yaklaşık 12 saatlik bir çalışmanın sonucunda 14 Ekim Pazartesi günü saat 10.00 gibi tamamen söndürüldüğü, meydana gelen zarar ve ziyanın tespitine yönelik hasar tespit çalışmalarının başlatıldığını, maddi hasarın meydana geldiği yangında birkaç hafif duman zehirlenmesi dışında can kaybı veya yaralanma yaşanmadığı bildirdi.

Firma yetkililerine geçmiş olsun dileklerini ileten Vali Sarıfakıoğulları, yangına kısa süre içerisinde müdahale edip, canla başla çalışarak söndürme çalışmalarını yürüten itfaiye personellerine teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.