Yangın hayatını kararttı

GÜNDEM 22.08.2019 - 17:03, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3122+ kez okundu.
 

Yangın hayatını kararttı

Bulancak’a bağlı Büyükada Köyü Sarımsa Mahallesinde ikamet eden Aşık Gökali, 25 Temmuz’da evinin yandığını ve yaklaşık 1 aydır konaklamaya bir yeri olmadığını ifade ederek mağduriyetinin giderilmesini bekliyor.
Yaklaşık 1 ay önce nedeni belli olmayan bir şekilde çıkan yangın sonucu evinde bulunan tüm eşyalarının da kullanılamaz hale geldiğini ifade eden Gökali, yardımseverler tarafından kendisine sahip çıkılmasını bekliyor. 1 aydır çalmadığı kapı kalmayan Gökali, Kaymakamlık dahil olmak üzere bir çok yere başvuru yaptığını fakat bu zamana kadar kimsenin bu çağrısına kulak vermediğini söyledi. Yangının neden çıktığının tespit edilemediğini belirten Gökali, “Mağduriyetimin giderilmesini bekliyorum. Cebimde bir kuruşum dahi yok. Allah kimseyi mağdur etmesin. Ama ne yazık ki başımıza bir hal geldi ve u duruma düştük. Bu durumdan kurutulmak için hayırseverlerin yardımını bekliyorum” dedi. Gökali’ye ulaşmak isteyenler bu numaradan ulaşabilirler; ‘0536 251 33 28’
Bulancak’a bağlı Büyükada Köyü Sarımsa Mahallesinde ikamet eden Aşık Gökali, 25 Temmuz’da evinin yandığını ve yaklaşık 1 aydır konaklamaya bir yeri olmadığını ifade ederek mağduriyetinin giderilmesini bekliyor.

Yaklaşık 1 ay önce nedeni belli olmayan bir şekilde çıkan yangın sonucu evinde bulunan tüm eşyalarının da kullanılamaz hale geldiğini ifade eden Gökali, yardımseverler tarafından kendisine sahip çıkılmasını bekliyor. 1 aydır çalmadığı kapı kalmayan Gökali, Kaymakamlık dahil olmak üzere bir çok yere başvuru yaptığını fakat bu zamana kadar kimsenin bu çağrısına kulak vermediğini söyledi.

Yangının neden çıktığının tespit edilemediğini belirten Gökali, “Mağduriyetimin giderilmesini bekliyorum. Cebimde bir kuruşum dahi yok. Allah kimseyi mağdur etmesin. Ama ne yazık ki başımıza bir hal geldi ve u duruma düştük. Bu durumdan kurutulmak için hayırseverlerin yardımını bekliyorum” dedi.

Gökali’ye ulaşmak isteyenler bu numaradan ulaşabilirler; ‘0536 251 33 28’

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.