‘YARDIM İÇİN AFAD’LA İLETİŞİME GEÇİLMELİ’

GÜNDEM 27.01.2020 - 13:17, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2596+ kez okundu.
 

‘YARDIM İÇİN AFAD’LA İLETİŞİME GEÇİLMELİ’

Elazığ Sivrice’de gerçekleşen deprem sonrası Giresun Afet ve Acil Durum Yönetim Merkezi(AADYM) zaman geçirmeksizin Vali Harun Sarıfakıoğulları’nın talimatı ve koordinasyonunda derhal çalışmalarına başladı.
İçişleri Bakanlığının talimatları doğrultusunda, Giresun İl AFAD Müdürlüğü ile Afet ve Acil Durum Başkanlığı yardım toplama çalışmaları ile ilgili gerekli görüşmeleri ve koordinasyonu sağladılar. Deprem afeti sonrasında Cumhurbaşkanlığı tarafından ‘Türkiye Afet Müdahale Planı(TAMP) gereğince kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşlarının yapacakları yardımlar AFAD koordinesinde yürütülmektedir. Bu sebeple deprem bölgesine ulaştırılmak istenen yardımların AFAD koordinesinde ulaştırılması’ talimatı yayınlandı. Bu kapsamda Giresun Valiliğinden yapılan açıklamada, “Giresun ilimizde yardım toplama konusunda herhangi bir karışıklığa mahal vermemek adına Sayın Cumhurbaşkanımızın bildirdiği çerçeve dışında yardım çağrısında veya yardım toplama faaliyetlerinde bulunulmamasını önemle rica ediyoruz. Cumhurbaşkanlığımızın talimatları gereğince Giresun ilimizden ayni yardım talepleri, İl AFAD Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilecek olup, ayni yardımlarınız için Giresun İl AADYM Merkezinde gerekli tedbirler alınmıştır. Toplanacak yardımlar, kullanılmamış yeni malzeme olmak kaydıyla sadece; ısıtıcı, giyecek ve gıda olarak kabul edilmektedir. Yardım malzemelerinin lojistik depolarına sevki İl AFAD Müdürlüğümüzce yapılacaktır. Ayni yardım talepleriniz için adresimiz: Çıtlakkale Mahallesi, Atatürk Blv. No:259 KAT:1 Merkez/GİRESUN - İletişim bilgilerimiz: e-Posta : [email protected] - Telefon :  0 454 215 76 18-19”
Elazığ Sivrice’de gerçekleşen deprem sonrası Giresun Afet ve Acil Durum Yönetim Merkezi(AADYM) zaman geçirmeksizin Vali Harun Sarıfakıoğulları’nın talimatı ve koordinasyonunda derhal çalışmalarına başladı.

İçişleri Bakanlığının talimatları doğrultusunda, Giresun İl AFAD Müdürlüğü ile Afet ve Acil Durum Başkanlığı yardım toplama çalışmaları ile ilgili gerekli görüşmeleri ve koordinasyonu sağladılar. Deprem afeti sonrasında Cumhurbaşkanlığı tarafından ‘Türkiye Afet Müdahale Planı(TAMP) gereğince kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşlarının yapacakları yardımlar AFAD koordinesinde yürütülmektedir. Bu sebeple deprem bölgesine ulaştırılmak istenen yardımların AFAD koordinesinde ulaştırılması’ talimatı yayınlandı.

Bu kapsamda Giresun Valiliğinden yapılan açıklamada, “Giresun ilimizde yardım toplama konusunda herhangi bir karışıklığa mahal vermemek adına Sayın Cumhurbaşkanımızın bildirdiği çerçeve dışında yardım çağrısında veya yardım toplama faaliyetlerinde bulunulmamasını önemle rica ediyoruz. Cumhurbaşkanlığımızın talimatları gereğince Giresun ilimizden ayni yardım talepleri, İl AFAD Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilecek olup, ayni yardımlarınız için Giresun İl AADYM Merkezinde gerekli tedbirler alınmıştır. Toplanacak yardımlar, kullanılmamış yeni malzeme olmak kaydıyla sadece; ısıtıcı, giyecek ve gıda olarak kabul edilmektedir. Yardım malzemelerinin lojistik depolarına sevki İl AFAD Müdürlüğümüzce yapılacaktır. Ayni yardım talepleriniz için adresimiz: Çıtlakkale Mahallesi, Atatürk Blv. No:259 KAT:1 Merkez/GİRESUN - İletişim bilgilerimiz: e-Posta : [email protected] - Telefon :  0 454 215 76 18-19”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.