Yarı final maçları bu akşam

SPOR 09.07.2018 - 09:15, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2698+ kez okundu.
 

Yarı final maçları bu akşam

Sarıgül Fındık-Köyevi Fc, Vodafone Açelya-Selim Yaşar Kuyumculuk karşılaşacak.
Bulancak Futbol Park halı saha da devam eden yaz futbol turnuvasında yarı finale kalan ekipler belli oldu. 12 takımım 3 grupta başladığı futbol turnuvasında yarı final maçlarında şu karşılaşmalar yapılacak. Çeyrek final maçlarında rakiplerini mağlup eden Sarıgül Fındık-Köyevi FC ve Vodafone Açelya-Selim Yaşar Kuyumculuk maçları 9 Temmuz 2018 Pazartesi (Bu akşam) oynanacak.                 Turnuvanın Final maçı ise (11 Temmuz Çarşamba Akşamı) yarı finalde galip gelen takımlar arasında oynanacak. Futbol turnuvasının çeyrek finalinde ise şu sonuçlar alındı: Sarıgül Fındık:5-Ali Durağı Gençlik.2, Vodafone Açelya:7-UA Bulancak:5 biterken, Köyevi Fc ve Selim Yaşar Kuyumculuk rakipleri sahaya çıkmayınca 3-0 hükmen galip gelerek yarı final oynamaya hak kazandı. Turnuvanın çeyrek finallerinde hakem olarak ta Ruhi Yaşar görev yaptı.
Sarıgül Fındık-Köyevi Fc, Vodafone Açelya-Selim Yaşar Kuyumculuk karşılaşacak.

Bulancak Futbol Park halı saha da devam eden yaz futbol turnuvasında yarı finale kalan ekipler belli oldu. 12 takımım 3 grupta başladığı futbol turnuvasında yarı final maçlarında şu karşılaşmalar yapılacak. Çeyrek final maçlarında rakiplerini mağlup eden Sarıgül Fındık-Köyevi FC ve Vodafone Açelya-Selim Yaşar Kuyumculuk maçları 9 Temmuz 2018 Pazartesi (Bu akşam) oynanacak.

                Turnuvanın Final maçı ise (11 Temmuz Çarşamba Akşamı) yarı finalde galip gelen takımlar arasında oynanacak. Futbol turnuvasının çeyrek finalinde ise şu sonuçlar alındı: Sarıgül Fındık:5-Ali Durağı Gençlik.2, Vodafone Açelya:7-UA Bulancak:5 biterken, Köyevi Fc ve Selim Yaşar Kuyumculuk rakipleri sahaya çıkmayınca 3-0 hükmen galip gelerek yarı final oynamaya hak kazandı. Turnuvanın çeyrek finallerinde hakem olarak ta Ruhi Yaşar görev yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.