YASAK BİTTİ, HAREKET GELDİ

GÜNDEM 27.05.2020 - 16:38, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3243+ kez okundu.
 

YASAK BİTTİ, HAREKET GELDİ

Koronavirüs salgınına karşı ülke genelinde 23 Mayısta başlayan 4 günlük sokağa çıkma yasağının bitmesi sonrası 27 Mayıs Çarşamba günü Bulancak’ta büyük bir hareketlilik gözlendi.
4 gün boyunca evde kalan ve Ramazan bayramında sokağa çıkamayan binlerce vatandaş günün ilk ışıkları ile birlikte sokağa çıkarak nefes almaya çalıştı. 27 Mayıs Çarşamba günü Bulancak Cadde ve sokakları görülmeye değerdi. İlçe genelinde çok hızlı bir hareketlenmeye yol açan kalabalık ile trafikte te araçlar sıkışıklığa sebep oldu. Aynı zamanda dün 14 yaş ve altı gençler ile çocuklarında sokağa çıkma izinleri de olunca, salgın öncesinin kalabalık Bulancak görüntüleri her yerde oluştu. Bulancak Cumhuriyet Meydanı, 15 Temmuz Şehitler caddesi, sokaklar hemen her yer yasaktan bunalan insanlar tarafından dolduruldu. İşyerlerinin açık olması ile de alışverişte de büyük bir artış olunca, akşam saatlerine kadar ilçedeki hareketlilik devam etti. Ayrıca maske takma zorunluğu getirilen Bulancak’ta, sosyal mesafe kuralına da uyulmakta zorluk çekildiği görüldü. Bulancak’ta hayatın normale dönmesinin bir kaç günü bulması bekleniyor.  
Koronavirüs salgınına karşı ülke genelinde 23 Mayısta başlayan 4 günlük sokağa çıkma yasağının bitmesi sonrası 27 Mayıs Çarşamba günü Bulancak’ta büyük bir hareketlilik gözlendi.

4 gün boyunca evde kalan ve Ramazan bayramında sokağa çıkamayan binlerce vatandaş günün ilk ışıkları ile birlikte sokağa çıkarak nefes almaya çalıştı.

27 Mayıs Çarşamba günü Bulancak Cadde ve sokakları görülmeye değerdi. İlçe genelinde çok hızlı bir hareketlenmeye yol açan kalabalık ile trafikte te araçlar sıkışıklığa sebep oldu.

Aynı zamanda dün 14 yaş ve altı gençler ile çocuklarında sokağa çıkma izinleri de olunca, salgın öncesinin kalabalık Bulancak görüntüleri her yerde oluştu. Bulancak Cumhuriyet Meydanı, 15 Temmuz Şehitler caddesi, sokaklar hemen her yer yasaktan bunalan insanlar tarafından dolduruldu.

İşyerlerinin açık olması ile de alışverişte de büyük bir artış olunca, akşam saatlerine kadar ilçedeki hareketlilik devam etti.

Ayrıca maske takma zorunluğu getirilen Bulancak’ta, sosyal mesafe kuralına da uyulmakta zorluk çekildiği görüldü. Bulancak’ta hayatın normale dönmesinin bir kaç günü bulması bekleniyor.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.