Yaşar, Ulusal Medyanın gündeminde yer aldı

GÜNDEM 12.03.2018 - 18:00, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3254+ kez okundu.
 

Yaşar, Ulusal Medyanın gündeminde yer aldı

Bulancaklı işadamı Murat Yaşar’ın 9 yıl önce kurduğu konveyör fabrikası olan Yakup Zere Makina Sanayi ve Ticaret AŞ ulusal medyanın gündeminde yer aldı.
Anadolu Ajansı Giresun Büro Sorumlusu Gültekin Yetgin ve Anadolu Ajansı Bulancak Muhabiri Sinan Yıldız’a konuşan Yaşarlar Grup ve Yakup Zere Makina Sanayi ve Ticaret AŞ sahibi Murat Yaşar, 9 yılda 10 ülkeye ihracat yaptıklarını söyledi. 2009 yılında yaptıkları araştırmaların ardından fabrika kurduklarını kaydeden Yaşar, yatırım yapmalarındaki en büyük etkenin ilçede istihdam sağlamak olduğuna dikkat çekerek, şu an da fabrikada yaklaşık 100 kişi istihdam ettiklerini söyledi. Yaşar öte yandan fabrikada konveyör, talaş imalat makineleri ve geri dönüşüm filtrasyon cihazı üretimi yaptıklarını belirterek, müşteri portföyü arasında otomotiv sanayisi, savunma sanayisi, havacılık ve maden işletmelerinin bulunduğunu sözlerine ekledi. 
Bulancaklı işadamı Murat Yaşar’ın 9 yıl önce kurduğu konveyör fabrikası olan Yakup Zere Makina Sanayi ve Ticaret AŞ ulusal medyanın gündeminde yer aldı.

Anadolu Ajansı Giresun Büro Sorumlusu Gültekin Yetgin ve Anadolu Ajansı Bulancak Muhabiri Sinan Yıldız’a konuşan Yaşarlar Grup ve Yakup Zere Makina Sanayi ve Ticaret AŞ sahibi Murat Yaşar, 9 yılda 10 ülkeye ihracat yaptıklarını söyledi.

2009 yılında yaptıkları araştırmaların ardından fabrika kurduklarını kaydeden Yaşar, yatırım yapmalarındaki en büyük etkenin ilçede istihdam sağlamak olduğuna dikkat çekerek, şu an da fabrikada yaklaşık 100 kişi istihdam ettiklerini söyledi.

Yaşar öte yandan fabrikada konveyör, talaş imalat makineleri ve geri dönüşüm filtrasyon cihazı üretimi yaptıklarını belirterek, müşteri portföyü arasında otomotiv sanayisi, savunma sanayisi, havacılık ve maden işletmelerinin bulunduğunu sözlerine ekledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.