YATIRIMLARI İSTİŞARE ETTİLER

GÜNDEM 02.07.2020 - 17:32, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3527+ kez okundu.
 

YATIRIMLARI İSTİŞARE ETTİLER

AK Parti Giresun Milletvekili Av. Kadir Aydın, Devlet Su İşleri Genel Müdürü Kaya Yıldız’ı makamında ziyaret etti.
Milletvekili Aydın, yaptığı açıklamada, “Bulancaklı hemşehrimiz Devlet Su İşleri Genel Müdür Vekili Kaya Yıldız beyefendiyi makamında ziyaret ettik. DSİ bünyesinde Giresun’umuzda gerçekleştirilen yatırımları ele aldık. Kendilerine nazik misafirperverliği için teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi. Genel Müdür Yıldız ise Milletvekili Aydın yatırımları istişare ettiklerini belirterek, “AK Parti Giresun Milletvekili sayın Kadir Aydın beyefendiyi misafir ettik. Nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum” diye konuştu.
AK Parti Giresun Milletvekili Av. Kadir Aydın, Devlet Su İşleri Genel Müdürü Kaya Yıldız’ı makamında ziyaret etti.

Milletvekili Aydın, yaptığı açıklamada, “Bulancaklı hemşehrimiz Devlet Su İşleri Genel Müdür Vekili Kaya Yıldız beyefendiyi makamında ziyaret ettik. DSİ bünyesinde Giresun’umuzda gerçekleştirilen yatırımları ele aldık. Kendilerine nazik misafirperverliği için teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Genel Müdür Yıldız ise Milletvekili Aydın yatırımları istişare ettiklerini belirterek, “AK Parti Giresun Milletvekili sayın Kadir Aydın beyefendiyi misafir ettik. Nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.