YAVUZ GIDA, EN BÜYÜK SA­NA­Yİ KU­RU­LUŞ­LA­RI ARA­SIN­DA YE­Rİ­Nİ ALDI

EKONOMİ 13.07.2020 - 17:28, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 5276+ kez okundu.
 

YAVUZ GIDA, EN BÜYÜK SA­NA­Yİ KU­RU­LUŞ­LA­RI ARA­SIN­DA YE­Rİ­Nİ ALDI

Yavuz Gıda Sa­na­yi ve Ti­ca­ret A.Ş, Tür­ki­ye’nin 500 büyük sa­na­yi ku­ru­lu­şu ara­sın­da 394. Sı­ra­da yer aldı.
1933 yı­lın­da Dünya’nın yüzde 70 fın­dık ih­ti­ya­cı­nı kar­şı­la­yan Türkiye'nin Giresun ilinde kurulan Yavuz Gıda, halen Gi­re­sun 2. OSB’de fa­ali­ye­ti­ni sür­dü­rür­ken, 86 yıl­lık köklü geç­mi­şi ile tec­rü­be ve ba­şa­rı­la­rı­nı çağın ko­şu­la­rı­na uyar­la­ya­rak sür­dü­rü­yor. Kamil Yavuz ve oğlu Bü­lent Yavuz ta­ra­fın­dan yö­ne­ti­len Yavuz Gıda, ürün­le­ri­ni başta Al­man­ya, Hol­lan­da, Çin, Fran­sa, Bel­çi­ka, Avus­tur­ya, ,İsviç­re ve İskan­di­nav Ül­ke­le­ri olmak üzere tüm Av­ru­pa ül­ke­le­ri­ne ve ABD, Uzak­do­ğu, Rusya ve Af­ri­ka ül­ke­le­ri­ne ihraç edi­yor. Gi­re­sun Ti­ca­ret Bor­sa­sın­dan ya­pı­lan açık­la­ma­da, “İstan­bul Sa­na­yi Odası'nın Tür­ki­ye’nin 500 Büyük Sa­na­yi Ku­ru­lu­şu 2019 Yılı Araş­tır­ma­sı­na göre üye­miz Yavuz Gıda Sa­na­yi ve Ti­ca­ret A.Ş.; 394. Sı­ra­da­ki hak et­ti­ği ye­ri­ni al­mış­tır.  Ül­ke­mi­zin, Böl­ge­mi­zin ve İli­mi­zin en önem­li geçim kay­na­ğı olan Fın­dı­ğı­mı­za değer kat­ma­nın haklı gu­ru­ru­nu biz­le­re ya­şa­tan kıy­met­li üye­mi­zin, Yavuz Gıda ku­ru­cu­la­rı başta olmak üzere bu de­ğe­rin bir araya gel­me­sin­de emeği bu­lu­nan tüm ça­lı­şan­la­rı­nı teb­rik edi­yor, bol ve be­re­ket­li ka­zanç­la­rı­nın de­va­mı­nı di­li­yo­ruz” de­nil­di.
Yavuz Gıda Sa­na­yi ve Ti­ca­ret A.Ş, Tür­ki­ye’nin 500 büyük sa­na­yi ku­ru­lu­şu ara­sın­da 394. Sı­ra­da yer aldı.
1933 yı­lın­da Dünya’nın yüzde 70 fın­dık ih­ti­ya­cı­nı kar­şı­la­yan Türkiye'nin Giresun ilinde kurulan Yavuz Gıda, halen Gi­re­sun 2. OSB’de fa­ali­ye­ti­ni sür­dü­rür­ken, 86 yıl­lık köklü geç­mi­şi ile tec­rü­be ve ba­şa­rı­la­rı­nı çağın ko­şu­la­rı­na uyar­la­ya­rak sür­dü­rü­yor.
Kamil Yavuz ve oğlu Bü­lent Yavuz ta­ra­fın­dan yö­ne­ti­len Yavuz Gıda, ürün­le­ri­ni başta Al­man­ya, Hol­lan­da, Çin, Fran­sa, Bel­çi­ka, Avus­tur­ya, ,İsviç­re ve İskan­di­nav Ül­ke­le­ri olmak üzere tüm Av­ru­pa ül­ke­le­ri­ne ve ABD, Uzak­do­ğu, Rusya ve Af­ri­ka ül­ke­le­ri­ne ihraç edi­yor.
Gi­re­sun Ti­ca­ret Bor­sa­sın­dan ya­pı­lan açık­la­ma­da, “İstan­bul Sa­na­yi Odası'nın Tür­ki­ye’nin 500 Büyük Sa­na­yi Ku­ru­lu­şu 2019 Yılı Araş­tır­ma­sı­na göre üye­miz Yavuz Gıda Sa­na­yi ve Ti­ca­ret A.Ş.; 394. Sı­ra­da­ki hak et­ti­ği ye­ri­ni al­mış­tır. 
Ül­ke­mi­zin, Böl­ge­mi­zin ve İli­mi­zin en önem­li geçim kay­na­ğı olan Fın­dı­ğı­mı­za değer kat­ma­nın haklı gu­ru­ru­nu biz­le­re ya­şa­tan kıy­met­li üye­mi­zin, Yavuz Gıda ku­ru­cu­la­rı başta olmak üzere bu de­ğe­rin bir araya gel­me­sin­de emeği bu­lu­nan tüm ça­lı­şan­la­rı­nı teb­rik edi­yor, bol ve be­re­ket­li ka­zanç­la­rı­nın de­va­mı­nı di­li­yo­ruz” de­nil­di.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.