YAVUZ PİDE 2 SAKLIKÖY, HİZMETİNİZDE

GÜNDEM 01.06.2020 - 15:41, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 5035+ kez okundu.
 

YAVUZ PİDE 2 SAKLIKÖY, HİZMETİNİZDE

Bölgemizin doğa ile içiçe olan en güzel mevkilerinden olan Pazarsuyu Deresinin hemen yanı başında bulunan Saklıköy'ü bünyesine katan Yavuz Pide, 1 Haziran 2020 Pazartesi günü itibarıyla müşterilerinin hizmetine açıldı.
1970 yılından bu yana Karadeniz lezzetlerinin en başında gelen pidenin her çeşidini organik ürünleri ile müşterilerine ulaştırmanın memnuniyetini yaşayan Yavuz Pide, Yavuz Pide 2 Saklıköy olarak bundan pidenin yanı sıra köfte ve ızgara çeşitleri ile de müşterilerinin damak lezzetine ulaşmasını sağlayacak. İşletme sahibi İlhami Yavuz ve oğlu Samet Yavuz, bölge halkını ve bölgeye gelen misafirleri yeni mekanlarında ağırlamaktan gurur duyacaklarını söylediler. 100 kişilik kapalı mekan, 75 kişilik açık mekan bulunan Yavuz Pide 2 Saklıköy'de aynı zamanda mescid, kapalı ve açık çocuk oyun parkı bulunuyor. İlhami ve Samet Yavuz, gazetemize yaptıkları açıklamada, "Misafirlerinizle ve ailenizle vakit geçirebilmemiz için tüm hemşehrilerimizi yeni öekanımıza davet ediyoruz" dediler.
Bölgemizin doğa ile içiçe olan en güzel mevkilerinden olan Pazarsuyu Deresinin hemen yanı başında bulunan Saklıköy'ü bünyesine katan Yavuz Pide, 1 Haziran 2020 Pazartesi günü itibarıyla müşterilerinin hizmetine açıldı.

1970 yılından bu yana Karadeniz lezzetlerinin en başında gelen pidenin her çeşidini organik ürünleri ile müşterilerine ulaştırmanın memnuniyetini yaşayan Yavuz Pide, Yavuz Pide 2 Saklıköy olarak bundan pidenin yanı sıra köfte ve ızgara çeşitleri ile de müşterilerinin damak lezzetine ulaşmasını sağlayacak.

İşletme sahibi İlhami Yavuz ve oğlu Samet Yavuz, bölge halkını ve bölgeye gelen misafirleri yeni mekanlarında ağırlamaktan gurur duyacaklarını söylediler.

100 kişilik kapalı mekan, 75 kişilik açık mekan bulunan Yavuz Pide 2 Saklıköy'de aynı zamanda mescid, kapalı ve açık çocuk oyun parkı bulunuyor.

İlhami ve Samet Yavuz, gazetemize yaptıkları açıklamada, "Misafirlerinizle ve ailenizle vakit geçirebilmemiz için tüm hemşehrilerimizi yeni öekanımıza davet ediyoruz" dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.