‘YAYA GÜVENLİĞİNİN NÖBETÇİSİYİZ’

GÜNDEM 02.10.2019 - 17:25, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2483+ kez okundu.
 

‘YAYA GÜVENLİĞİNİN NÖBETÇİSİYİZ’

1 sene önce İçişleri Bakanlığının başlattığı “Öncelik hayatın, önceli yayanın” temalı projenin devamı olan “Yaya güvenliğinin nöbetçisiyiz” uygulaması ülke genelinde dün yapıldı.
2 Ekim Çarşamba günü Bulancak’ta saat 13.00’da yapılan etkinlikte trafikte yaya güvenliği ve yaya geçidinin kullanılmasının önemi bir kez daha vurgulandı. Bulancak Kaymakamı Ali İkram Tuna, etkinlik öncesi etkinliğe katılan okul öğrenciler ile bir süre sohbet ederek yaya önceliği hakkında kısa bilgiler verdi. Bulancak Şemsettin boğazı 15 Temmuz Şehitler Caddesi üzerindeki yaya geçidinde yapılan uygulamaya Bulancak Kaymakamı Ali İkram Tuna, Belediye Başkan yardımcısı Emrullah Guguk, İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Cihan Gültekin, İlçe Emniyet Müdürü Turgay Kovancı, Yazı İşleri Müdürü Abdulkadir Tanrıverdi, İlçe Nüfus Müdürü Erol Küçükyıldız, İlçe Mal Müdürü Behçet Kemal Öner, İlçe Tarım Müdürü Oğuz Yiğit, HEM Müdürü Mehmet Ekizoğlu, İlçe Seçim Müdürü Hilmi Çetin, Bulancak Şoförler Odası Başkanı Mustafa Aydın, Bulancak Engelliler Derneği Başkanı Mehmet Uslu, Barbaros İlkokulu Müdürü Zafer Işık, Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu müdürü, okul öğrencileri de katıldı. Yapılan uygulamada Bulancak İlçe Emniyet müdürlüğü trafik şube personeli, İlçe Jandarma Trafik Şube personeli, öğrenciler birlikte yaya geçidinde protokol üyeleri ile geçerek trafikteki önceliğin yayalarda olduğunu gösterdiler. Daha sonra her iki okul öğrencisi araçları ile yolda geçen araç sürücülerine yaya önceliğinin anlatıldığı broşürleri vererek yayalara dikkat edilmesi için uyarıda bulundular.
1 sene önce İçişleri Bakanlığının başlattığı “Öncelik hayatın, önceli yayanın” temalı projenin devamı olan “Yaya güvenliğinin nöbetçisiyiz” uygulaması ülke genelinde dün yapıldı.

2 Ekim Çarşamba günü Bulancak’ta saat 13.00’da yapılan etkinlikte trafikte yaya güvenliği ve yaya geçidinin kullanılmasının önemi bir kez daha vurgulandı.

Bulancak Kaymakamı Ali İkram Tuna, etkinlik öncesi etkinliğe katılan okul öğrenciler ile bir süre sohbet ederek yaya önceliği hakkında kısa bilgiler verdi. Bulancak Şemsettin boğazı 15 Temmuz Şehitler Caddesi üzerindeki yaya geçidinde yapılan uygulamaya Bulancak Kaymakamı Ali İkram Tuna, Belediye Başkan yardımcısı Emrullah Guguk, İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Cihan Gültekin, İlçe Emniyet Müdürü Turgay Kovancı, Yazı İşleri Müdürü Abdulkadir Tanrıverdi, İlçe Nüfus Müdürü Erol Küçükyıldız, İlçe Mal Müdürü Behçet Kemal Öner, İlçe Tarım Müdürü Oğuz Yiğit, HEM Müdürü Mehmet Ekizoğlu, İlçe Seçim Müdürü Hilmi Çetin, Bulancak Şoförler Odası Başkanı Mustafa Aydın, Bulancak Engelliler Derneği Başkanı Mehmet Uslu, Barbaros İlkokulu Müdürü Zafer Işık, Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu müdürü, okul öğrencileri de katıldı.

Yapılan uygulamada Bulancak İlçe Emniyet müdürlüğü trafik şube personeli, İlçe Jandarma Trafik Şube personeli, öğrenciler birlikte yaya geçidinde protokol üyeleri ile geçerek trafikteki önceliğin yayalarda olduğunu gösterdiler. Daha sonra her iki okul öğrencisi araçları ile yolda geçen araç sürücülerine yaya önceliğinin anlatıldığı broşürleri vererek yayalara dikkat edilmesi için uyarıda bulundular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.