Yaz spor okullarının açılışı yapıldı

SPOR 25.07.2017 - 06:12, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3049+ kez okundu.
 

Yaz spor okullarının açılışı yapıldı

Bulancak Belediyesinin her yıl organize ettiği yaz spor okullarının açılışı 22 Temmuz Cumartesi günü Bulancak ek sahada ki törenle yapıldı.
Her yaz mevsiminde Bulancak Belediyesi tarafından organize edilen yaz spor okullarına bu yıl 400 yakın sporcu katıldı. En fazla katılımın futbol branşında olduğu yaz spor okullarında basketbol, voleybol, boks, karate ve izcilik branşında spor okulu açıldı. 11 antrenörün görev yaptığı çalışmalar Eylül ayı içinde sona erecek. Bulancak ek sahada yapılan açılış programına Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, Başkan yardımcısı Bahtiyar Hüsem, Bulancak Cumhuriyet Başsavcısı Olcay Aksoy, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, Kaptan Ahmet Fatoğlu Denizcilik Lisesi Müdürü Turgut Hacınoğmanoğlu, Atatürk Orta Okulu Müdürü Cavit Hendekçi, 1926 Bulancakspor Divan Başkanı Ayhan Özman, çok sayıda sporcu ailesi de katıldı. Açılış konuşmasını yaz spor okulları koordinatörü Ayvaz Ali Üstün yaparak, yaz spor okullarının öneminden bahsetti ve faaliyetler hakkında bilgi verdi. Bu konuşmadan sonra Bulancak Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe müdürü Muzaffer Ergüner yaptığı konuşmada, "Yaz spor okullarımız bu yılda büyük bir ilgi gördü. Çocuklarımız ve gençlerimiz spor yaparak topluma ve ülkesine faydalı birer insan olmayı, dayanışmayı, yardımlaşmayı, disiplinli olmayı öğreniyor. Yüzlerce sporcumuz Bulancak ta ki spor tesislerinde çalışıyor. Yaz spor okullarımız için bize destek olan kaymakamımız, belediye başkanımız, ilçe milli eğitim müdürümüz, okul müdürlerimiz ve antrenörlerimize çok teşekkür ederim" dedi. Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar da yaz spor okullarının maddi ve manevi her zaman yanında olduklarını ifade ederek şunları söyledi; "Bulancak Belediyesi olarak sporun her zaman destekçisi olmaya çalışıyoruz. Sadece belediye hizmetleri değil sporda Bulancak ta önemli bir yere sahiptir. Yaz spor okulları önemli bir faaliyet yapmaktadır. Sağ olsun velilerde bu işe destek olunca güzel bir iş yapmış olduk. Bu spor okullarına katılanlara teşekkür ederim. Okullar açılana kadarda yaz spor okulumuz devam etsin derim. Bulancak İlçe Spor salonunun yapılması içinde belediye olarak elimizden geleni yapacağız" dedi. Program karate ve minikler futbol maçı gösterisi ile sona erdi.
Bulancak Belediyesinin her yıl organize ettiği yaz spor okullarının açılışı 22 Temmuz Cumartesi günü Bulancak ek sahada ki törenle yapıldı.

Her yaz mevsiminde Bulancak Belediyesi tarafından organize edilen yaz spor okullarına bu yıl 400 yakın sporcu katıldı. En fazla katılımın futbol branşında olduğu yaz spor okullarında basketbol, voleybol, boks, karate ve izcilik branşında spor okulu açıldı. 11 antrenörün görev yaptığı çalışmalar Eylül ayı içinde sona erecek.

Bulancak ek sahada yapılan açılış programına Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, Başkan yardımcısı Bahtiyar Hüsem, Bulancak Cumhuriyet Başsavcısı Olcay Aksoy, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, Kaptan Ahmet Fatoğlu Denizcilik Lisesi Müdürü Turgut Hacınoğmanoğlu, Atatürk Orta Okulu Müdürü Cavit Hendekçi, 1926 Bulancakspor Divan Başkanı Ayhan Özman, çok sayıda sporcu ailesi de katıldı.

Açılış konuşmasını yaz spor okulları koordinatörü Ayvaz Ali Üstün yaparak, yaz spor okullarının öneminden bahsetti ve faaliyetler hakkında bilgi verdi. Bu konuşmadan sonra Bulancak Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe müdürü Muzaffer Ergüner yaptığı konuşmada, "Yaz spor okullarımız bu yılda büyük bir ilgi gördü. Çocuklarımız ve gençlerimiz spor yaparak topluma ve ülkesine faydalı birer insan olmayı, dayanışmayı, yardımlaşmayı, disiplinli olmayı öğreniyor. Yüzlerce sporcumuz Bulancak ta ki spor tesislerinde çalışıyor. Yaz spor okullarımız için bize destek olan kaymakamımız, belediye başkanımız, ilçe milli eğitim müdürümüz, okul müdürlerimiz ve antrenörlerimize çok teşekkür ederim" dedi.

Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar da yaz spor okullarının maddi ve manevi her zaman yanında olduklarını ifade ederek şunları söyledi; "Bulancak Belediyesi olarak sporun her zaman destekçisi olmaya çalışıyoruz. Sadece belediye hizmetleri değil sporda Bulancak ta önemli bir yere sahiptir. Yaz spor okulları önemli bir faaliyet yapmaktadır. Sağ olsun velilerde bu işe destek olunca güzel bir iş yapmış olduk. Bu spor okullarına katılanlara teşekkür ederim. Okullar açılana kadarda yaz spor okulumuz devam etsin derim. Bulancak İlçe Spor salonunun yapılması içinde belediye olarak elimizden geleni yapacağız" dedi.

Program karate ve minikler futbol maçı gösterisi ile sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.