Yazıklar Olsun!

GÜNDEM 28.01.2019 - 17:36, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3401+ kez okundu.
 

Yazıklar Olsun!

Cuma akşamı Bulancak Devlet Hastanesinden Bulancaklı bir hastayı Sivas’a Yoğun Bakıma götüren Bulancak’ta görevli 28 AB 667 plakalı 112 Acil Ambulans görevlileri skandal bir olaya imza attılar.
Sivas Zara yakınlarında ambulansta ki hastanın fenalaşması üzerine Zara Devlet Hastanesine intikal eden ambulans görevlileri fenalaşan hastanın hayatını kaybetmesi sonrası hem cenazeyi hemde cenaze yakınını burada bırakarak Bulancak’a geri dönüş yaparak vicdanları sızlattılar. Cenaze yakınına biz istirahate gidiyoruz diyen ambulans görevlileri kurallara riayet ettikleri gerekçesiyle gecenin bir yarısında gurbet elde kar kış cenaze ile cenaze yakınını yapayalnız bıraktılar. Saatin sabah 04.00 sularında öğrenildiği olayda birçok kişi bu tür bir olayda kuralların dışına çıkılmasının öneminin olmadığını belirterek, gecenin o saatinde Bulancak’tan alınan hastanın hayatını kaybetmesi sonrası cenazeyi başka bir memlekette bırakmanın vicdanlara sığmadığını kaydettiler. Yıldız Haber olarak yetkililerin bu olayın yaşanmasına neden olan kişiler hakkında gerekli işlemleri yapmasını bekliyoruz.
Cuma akşamı Bulancak Devlet Hastanesinden Bulancaklı bir hastayı Sivas’a Yoğun Bakıma götüren Bulancak’ta görevli 28 AB 667 plakalı 112 Acil Ambulans görevlileri skandal bir olaya imza attılar.

Sivas Zara yakınlarında ambulansta ki hastanın fenalaşması üzerine Zara Devlet Hastanesine intikal eden ambulans görevlileri fenalaşan hastanın hayatını kaybetmesi sonrası hem cenazeyi hemde cenaze yakınını burada bırakarak Bulancak’a geri dönüş yaparak vicdanları sızlattılar.

Cenaze yakınına biz istirahate gidiyoruz diyen ambulans görevlileri kurallara riayet ettikleri gerekçesiyle gecenin bir yarısında gurbet elde kar kış cenaze ile cenaze yakınını yapayalnız bıraktılar. Saatin sabah 04.00 sularında öğrenildiği olayda birçok kişi bu tür bir olayda kuralların dışına çıkılmasının öneminin olmadığını belirterek, gecenin o saatinde Bulancak’tan alınan hastanın hayatını kaybetmesi sonrası cenazeyi başka bir memlekette bırakmanın vicdanlara sığmadığını kaydettiler.

Yıldız Haber olarak yetkililerin bu olayın yaşanmasına neden olan kişiler hakkında gerekli işlemleri yapmasını bekliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.