‘Yeni başarılara birlikte yürüyeceğiz’

SİYASET 09.04.2019 - 17:54, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3048+ kez okundu.
 

‘Yeni başarılara birlikte yürüyeceğiz’

Kesin olmayan sonuçlara göre Keşap Belediye Başkanı seçilen Mehmet Emür, mazbatasını aldı.
Keşap 'ta 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde Keşap Belediye Başkanı ve AK Parti Keşap Belediye Başkan Adayı olan ve üç bin yirmi sekiz oy alan Mehmet Emür, Giresun Merkez İlçe Seçim Kuruluna giderek mazbatasını teslim aldı. Başkan Emür yaptığı açıklamada" Değerli hemşehrilerimizin teveccühü ile yeniden Keşap Belediye Başkanlığına seçilmiş olarak bugün mazbatamızı aldık ve yeni döneme başlamış olduk. Mazbatanın asıl sahibi değerli Keşaplılardır. Tekrardan bizleri bu göreve layık gördüler. Hemşehrilerimiz yaptığımız hizmetlere, getirdiğimiz projelere ve gelecek adına bizlere bir kez daha güvendiklerini ifade ettiler.  Bilhassa öncelikle vatandaşlarımıza, Parti teşkilatımızda emeği geçen herkese, burada bulunan dava arkadaşlarımın hepsine tek tek teşekkür ediyorum. Bizlere oy veren vermeyen, sandık başına gidip oylarını kullanan, vatandaşlık görevini yerine getiren tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum. Görevimiz boyunca tüm belediye çalışanlarımızla gece gündüz omuz omuza daha çok çalışıp destan yazmaya devam edeceğiz. Söz verdiğimiz projelerin hepsini yapacağız. Hayırlı hizmetler yapmak için azimle, gayretle çalışacağız. Allah utandırmasın. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Allah’ın izniyle yeni başarılara birlikte yürüyeceğiz. Bir Sevdadır Keşap, Sevdası Olan Yorulmaz " dedi. Başkan Emür ile Keşap Belediyesi Meclis Üyeleri Saliha Özdemir Bıçakçı, Dursun Akdeniz, Nadir Tekin, Şenel Aslan, Sebahattin Aydın ve Mustafa Büyükaydın ve Keşap İl Genel Meclisi Üyeleri Adem Çakır ve Mustafa Kemal Kurt da mazbatalarını aldı.  
Kesin olmayan sonuçlara göre Keşap Belediye Başkanı seçilen Mehmet Emür, mazbatasını aldı.

Keşap 'ta 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde Keşap Belediye Başkanı ve AK Parti Keşap Belediye Başkan Adayı olan ve üç bin yirmi sekiz oy alan Mehmet Emür, Giresun Merkez İlçe Seçim Kuruluna giderek mazbatasını teslim aldı.

Başkan Emür yaptığı açıklamada" Değerli hemşehrilerimizin teveccühü ile yeniden Keşap Belediye Başkanlığına seçilmiş olarak bugün mazbatamızı aldık ve yeni döneme başlamış olduk. Mazbatanın asıl sahibi değerli Keşaplılardır. Tekrardan bizleri bu göreve layık gördüler. Hemşehrilerimiz yaptığımız hizmetlere, getirdiğimiz projelere ve gelecek adına bizlere bir kez daha güvendiklerini ifade ettiler.  Bilhassa öncelikle vatandaşlarımıza, Parti teşkilatımızda emeği geçen herkese, burada bulunan dava arkadaşlarımın hepsine tek tek teşekkür ediyorum. Bizlere oy veren vermeyen, sandık başına gidip oylarını kullanan, vatandaşlık görevini yerine getiren tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum. Görevimiz boyunca tüm belediye çalışanlarımızla gece gündüz omuz omuza daha çok çalışıp destan yazmaya devam edeceğiz. Söz verdiğimiz projelerin hepsini yapacağız. Hayırlı hizmetler yapmak için azimle, gayretle çalışacağız. Allah utandırmasın. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Allah’ın izniyle yeni başarılara birlikte yürüyeceğiz. Bir Sevdadır Keşap, Sevdası Olan Yorulmaz " dedi.

Başkan Emür ile Keşap Belediyesi Meclis Üyeleri Saliha Özdemir Bıçakçı, Dursun Akdeniz, Nadir Tekin, Şenel Aslan, Sebahattin Aydın ve Mustafa Büyükaydın ve Keşap İl Genel Meclisi Üyeleri Adem Çakır ve Mustafa Kemal Kurt da mazbatalarını aldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.