YENİ YÖNETİM İŞBAŞINDA

SİYASET 29.04.2019 - 17:24, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3059+ kez okundu.
 

YENİ YÖNETİM İŞBAŞINDA

Giresun Federasyonu tarafından İstanbul’da bu yıl 13.’sü gerçekleştirilecek olan Giresun Günleri 11 Mayıs’ta başlıyor
Giresun Federasyonu Yönetim Kurulu üyelerini Giresun Vali Harun Sarıfakıoğulları’nı makamında ziyaret ettiler. Ziyarette, Giresun Federasyonu Yönetim Kurulu kararıyla 14 Mart 2019 tarihinde Giresun Federasyonu Genel Başkanlığı’na seçilen Muhterem Memiş, Vali Sarıfakıoğulları’na bu yıl 13’üncüsü düzenlenecek olan ‘Giresun Günleri’yle ilgili bilgilendirmede bulunarak, 11 Mayıs’ta İstanbul ilinde gerçekleştirilecek olan geleneksel iftar programı davetiyesini takdim etti. Konuklarıyla bir süre sohbet eden Vali Sarıfakıoğulları, Giresun Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Memiş’e çalışmalarında başarılar diledi.  
Giresun Federasyonu tarafından İstanbul’da bu yıl 13.’sü gerçekleştirilecek olan Giresun Günleri 11 Mayıs’ta başlıyor

Giresun Federasyonu Yönetim Kurulu üyelerini Giresun Vali Harun Sarıfakıoğulları’nı makamında ziyaret ettiler. Ziyarette, Giresun Federasyonu Yönetim Kurulu kararıyla 14 Mart 2019 tarihinde Giresun Federasyonu Genel Başkanlığı’na seçilen Muhterem Memiş, Vali Sarıfakıoğulları’na bu yıl 13’üncüsü düzenlenecek olan ‘Giresun Günleri’yle ilgili bilgilendirmede bulunarak, 11 Mayıs’ta İstanbul ilinde gerçekleştirilecek olan geleneksel iftar programı davetiyesini takdim etti.

Konuklarıyla bir süre sohbet eden Vali Sarıfakıoğulları, Giresun Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Memiş’e çalışmalarında başarılar diledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.