Yeni yıla denetlemeyle girdi

ASAYİŞ 02.01.2017 - 17:47, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3433+ kez okundu.
 

Yeni yıla denetlemeyle girdi

Vali Hasan Karahan, vatandaşların yeni yılı huzur ve güvenlik içerisinde karşılaması amacıyla Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından alınan tedbirleri yerinde inceledi.
2017 yılına vatandaşlar ile birlikte giren Vali Hasan Karahan, Gazi Caddesinden Atatürk Meydanına kadar vatandaşlarla birlikte yürüdü. Atatürk Meydanında polis merasimi ile karşılanan Vali Karahan, polislerin yeni yılını kutladı. Daha sonra meydanda vatandaşların olduğu mekânları gezen Vali Karahan, burada vatandaşlarla kısa sohbetler ederek yeni yıl temennilerini iletti. Çınarlar Polis Merkez Amirliği, Erikliman ve Bölge Trafik Polis arama ve kontrol noktaları ile İtfaiye Müdürlüğünü de gezen Vali Karahan, burada emniyet güçlerinin aldığı tedbirleri yerinde inceledi.Polis arama ve kontrol noktasında bizzat uygulama yapan Vali Karahan, uygulamaya tabi tutulan bir vatandaşın GBT’sini sistemden kendisi kontrol etti. GBT sorgulaması sonunda uygulamaya tabi tutulan vatandaşa teşekkür eden Vali Karahan, yeni yılını kutlayarak kendisine hediye takdim etti.Giresunluların büyük bir olgunlukla yeni yılı karşıladığını ifade eden Vali Karahan, "2017 senesine girdik hayırlısıyla, 2016’da ülkemiz büyük badireler atlattı ama hepsinin altından yüz akıyla çıktık. Milletimizin cesareti ve basiretiyle. Allah 2017’yi daha hayırlı kılsın bizim için.  Giresun’umuzda, meydanımızda, sokaklarımızda vatandaşımız büyük olgunlukla yeni yılı karşılıyor. Hiçbir taşkınlığa ya da yanlış anlamaya fırsat vermeyecek şekilde. Giresunlu hemşerilerimize teşekkür ediyoruz.  İnşallah 2017 hem şehrimiz için, hem ülkemiz için, hem dünyamız için hayırlar getirir. Tüm milletimize iyi dileklerimizi sunuyoruz" dedi. İl Emniyet Müdürü Uğur Öztürk ise, yılbaşı tedbirleri çerçevesinde il merkezinde 196 polisin görev yaptığını vurgulayarak; "2016 yılının son gününde biz ilimiz de yeni yıl akşamı vatandaşlarımızın güven içerisinde olması için tüm tedbirlerimizi aldık. Sayın Valimizin önderliğinde, 196 polis arkadaşlarımızla sokaklardayız. Bu sene ilk defa vatandaşlarımızın yoğunlukta kalabalık bulunduğu noktalara değişik meslek erbabı niteliğinde polis arkadaşlarımızı yerleştirdik. Simitçi oldular, çocuklarla balon gezdirdiler ve bu saat itibariyle Giresun’da bizi üzen, toplumu derinden yaralayan ciddi bir hadise olmadı. Vatandaşlarımız sokaktan evlerine gidinceye kadar tedbirlerimiz devam edecek" ifadelerini kullandı.İncelemelerde, İl Jandarma Komutanı Jan. Albay Ali İhsan Ersoy ve İl Emniyet Müdürü Uğur Öztürk de hazır bulundu.  
Vali Hasan Karahan, vatandaşların yeni yılı huzur ve güvenlik içerisinde karşılaması amacıyla Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından alınan tedbirleri yerinde inceledi.
2017 yılına vatandaşlar ile birlikte giren Vali Hasan Karahan, Gazi Caddesinden Atatürk Meydanına kadar vatandaşlarla birlikte yürüdü.
Atatürk Meydanında polis merasimi ile karşılanan Vali Karahan, polislerin yeni yılını kutladı. Daha sonra meydanda vatandaşların olduğu mekânları gezen Vali Karahan, burada vatandaşlarla kısa sohbetler ederek yeni yıl temennilerini iletti.
Çınarlar Polis Merkez Amirliği, Erikliman ve Bölge Trafik Polis arama ve kontrol noktaları ile İtfaiye Müdürlüğünü de gezen Vali Karahan, burada emniyet güçlerinin aldığı tedbirleri yerinde inceledi.
Polis arama ve kontrol noktasında bizzat uygulama yapan Vali Karahan, uygulamaya tabi tutulan bir vatandaşın GBT’sini sistemden kendisi kontrol etti. GBT sorgulaması sonunda uygulamaya tabi tutulan vatandaşa teşekkür eden Vali Karahan, yeni yılını kutlayarak kendisine hediye takdim etti.
Giresunluların büyük bir olgunlukla yeni yılı karşıladığını ifade eden Vali Karahan, "2017 senesine girdik hayırlısıyla, 2016’da ülkemiz büyük badireler atlattı ama hepsinin altından yüz akıyla çıktık. Milletimizin cesareti ve basiretiyle. Allah 2017’yi daha hayırlı kılsın bizim için.  Giresun’umuzda, meydanımızda, sokaklarımızda vatandaşımız büyük olgunlukla yeni yılı karşılıyor. Hiçbir taşkınlığa ya da yanlış anlamaya fırsat vermeyecek şekilde. Giresunlu hemşerilerimize teşekkür ediyoruz.  İnşallah 2017 hem şehrimiz için, hem ülkemiz için, hem dünyamız için hayırlar getirir. Tüm milletimize iyi dileklerimizi sunuyoruz" dedi.
İl Emniyet Müdürü Uğur Öztürk ise, yılbaşı tedbirleri çerçevesinde il merkezinde 196 polisin görev yaptığını vurgulayarak; "2016 yılının son gününde biz ilimiz de yeni yıl akşamı vatandaşlarımızın güven içerisinde olması için tüm tedbirlerimizi aldık. Sayın Valimizin önderliğinde, 196 polis arkadaşlarımızla sokaklardayız. Bu sene ilk defa vatandaşlarımızın yoğunlukta kalabalık bulunduğu noktalara değişik meslek erbabı niteliğinde polis arkadaşlarımızı yerleştirdik. Simitçi oldular, çocuklarla balon gezdirdiler ve bu saat itibariyle Giresun’da bizi üzen, toplumu derinden yaralayan ciddi bir hadise olmadı. Vatandaşlarımız sokaktan evlerine gidinceye kadar tedbirlerimiz devam edecek" ifadelerini kullandı.
İncelemelerde, İl Jandarma Komutanı Jan. Albay Ali İhsan Ersoy ve İl Emniyet Müdürü Uğur Öztürk de hazır bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.