Yeniden Refah, büyük kongreye hazır

GÜNDEM 14.11.2019 - 17:59, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2817+ kez okundu.
 

Yeniden Refah, büyük kongreye hazır

Milli Görüş hareketinin kurucu lideri ve merhum başbakanlardan Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan'ın liderliğinde, 23 Kasım 2018'de kurulan Yeniden Refah Partisi'nde, ilk kongre heyecanı yaşanıyor.
Teşkilatlandıkları 76 ilde kongrelerin tamamına yakınını yaptıklarını ifade eden Yeniden Refah Partisi Bulancak İlçe Başkanı Alaaddin Gidal, gazetemizi ziyaret ederek Pazar günü Ankara Arena’da yapacaklar 1. Olağan Büyük Kongre’ye hazır olduklarını söyledi. Siyasi İşler Başkanı Hayati Yıldız, Muhasebe ve Mali İşler Başkanı Kahraman Öztürk ve Eğitim Başkanı Serkan Oktay ile birlikte gazetemizi ziyaret eden İlçe Bşkanı Gidal, ‘Burada Gelecek Var’ sloganı ile yola çıktıklarını belirterek, “Türkiye'nin siyasette gelecek umudu olan genç bir liderimiz var. Genç bir genel başkanın genç kadrosuyla bir bakıma görücüye çıkacağı kongreyi gerçekleştireceğiz. Genel sloganımızın yanı sıra alt sloganlarımızda adalet, refah, huzur, gençlik, heyecan ve saygınlık konularına vurgu yapıyoruz. Biz bu sloganları hamaset olsun diye söylemiyoruz. İnşallah bunların tamamını gerçekleştirecek bir anlayışla kongreye ve geleceğe hazırlanıyoruz.  Kongre salonunun içinde ve dışında yer alacak şekilde yaklaşık 30 bin kişinin katılmasını bekliyoruz.  Yeniden Refah Partisi Bulancak İlçe teşkilatı olarak 17.11.2019 Pazar günü yapılacak 1. Olağan Büyük Kongreye hazır olduğumuzu ve Ankara (Arena) kapalı spor salonunda yerimizi alacağımızı bildirir, kongremizin ülkemize hayırlı olmasını temenni ederiz” diye konuştu.
Milli Görüş hareketinin kurucu lideri ve merhum başbakanlardan Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan'ın liderliğinde, 23 Kasım 2018'de kurulan Yeniden Refah Partisi'nde, ilk kongre heyecanı yaşanıyor.

Teşkilatlandıkları 76 ilde kongrelerin tamamına yakınını yaptıklarını ifade eden Yeniden Refah Partisi Bulancak İlçe Başkanı Alaaddin Gidal, gazetemizi ziyaret ederek Pazar günü Ankara Arena’da yapacaklar 1. Olağan Büyük Kongre’ye hazır olduklarını söyledi.

Siyasi İşler Başkanı Hayati Yıldız, Muhasebe ve Mali İşler Başkanı Kahraman Öztürk ve Eğitim Başkanı Serkan Oktay ile birlikte gazetemizi ziyaret eden İlçe Bşkanı Gidal, ‘Burada Gelecek Var’ sloganı ile yola çıktıklarını belirterek, “Türkiye'nin siyasette gelecek umudu olan genç bir liderimiz var. Genç bir genel başkanın genç kadrosuyla bir bakıma görücüye çıkacağı kongreyi gerçekleştireceğiz. Genel sloganımızın yanı sıra alt sloganlarımızda adalet, refah, huzur, gençlik, heyecan ve saygınlık konularına vurgu yapıyoruz. Biz bu sloganları hamaset olsun diye söylemiyoruz. İnşallah bunların tamamını gerçekleştirecek bir anlayışla kongreye ve geleceğe hazırlanıyoruz.  Kongre salonunun içinde ve dışında yer alacak şekilde yaklaşık 30 bin kişinin katılmasını bekliyoruz.  Yeniden Refah Partisi Bulancak İlçe teşkilatı olarak 17.11.2019 Pazar günü yapılacak 1. Olağan Büyük Kongreye hazır olduğumuzu ve Ankara (Arena) kapalı spor salonunda yerimizi alacağımızı bildirir, kongremizin ülkemize hayırlı olmasını temenni ederiz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.