YEŞİL ALAN DÜZENLEMESİNE HIZ VERİLDİ

GÜNDEM 04.06.2020 - 15:42, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2737+ kez okundu.
 

YEŞİL ALAN DÜZENLEMESİNE HIZ VERİLDİ

İlkbahar mevsiminin ardından yaz mevsiminin gelmesi ile beraber Kovanlık Belediyesi önemli çalışmalara imza atıyor.
Merkezde başlanan çalışmalarda kaldırımların yenilenmesi, Fidan dikme, yeni yol açma çalışmaları devam ediyor. Kovanlık Belediye Başkanı Harun Kalıntaş gazetemize yaptığı açıklamada, “Kovanlık daha yeşil hale getirmek adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kovanlık Belediyesi yeşil ve güzel bir Kovanlık oluşturmak adına merkezin birçok yerinde başlamış olduğumuz Fidan dikme, kaldırım çalışmaları, alt yapı, yeni yol çalışmalarımız devam ediyor” dedi.
İlkbahar mevsiminin ardından yaz mevsiminin gelmesi ile beraber Kovanlık Belediyesi önemli çalışmalara imza atıyor.

Merkezde başlanan çalışmalarda kaldırımların yenilenmesi, Fidan dikme, yeni yol açma çalışmaları devam ediyor.

Kovanlık Belediye Başkanı Harun Kalıntaş gazetemize yaptığı açıklamada, “Kovanlık daha yeşil hale getirmek adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kovanlık Belediyesi yeşil ve güzel bir Kovanlık oluşturmak adına merkezin birçok yerinde başlamış olduğumuz Fidan dikme, kaldırım çalışmaları, alt yapı, yeni yol çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.