Yeşil Yol Giresun'a iyi gelecek

GÜNDEM 08.03.2018 - 18:09, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2739+ kez okundu.
 

Yeşil Yol Giresun'a iyi gelecek

Vali Harun Sarıfakıoğulları,
Piraziz'de bulunan DOKAP’ı ziyaret ederek DOKAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Ekrem Yüce’den Giresun ilinde gerçekleştirilen 'Yeşil Yol' ve 'DOKAP Eylem Planı' çalışmaları hakkında bilgi aldı. Vali Sarıfakıoğulları’na 'Yeşil Yol Projesi' hakkında da bilgi aktaran DOKAP yetkilileri, 'Doğu Karadeniz Turizm Master Planı kapsamında öngörülen Yeşil Yol Projesi’nin 9 ilin önemli yaylalarını ve turizm merkezlerini birbirine bağlayan, bölgeye gelen yerli ve yabancı turistlerin belirlenen güzergâh boyunca konforlu bir şekilde seyahat etmesine imkân sağlayan, doğayla bütünleşik bir turizm projesi olduğunu, Yeşil yolun 70 km/saat maksimum önerilen süratle hızlı ulaşım sağlayacak bir yol değil, aksine yavaş ilerlenen ve çevrenin daha çok algılanmasına imkân veren bir yolculuk aksı olduğu açıklamasında bulundular.
Vali Harun Sarıfakıoğulları,

Piraziz'de bulunan DOKAP’ı ziyaret ederek DOKAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Ekrem Yüce’den Giresun ilinde gerçekleştirilen 'Yeşil Yol' ve 'DOKAP Eylem Planı' çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Vali Sarıfakıoğulları’na 'Yeşil Yol Projesi' hakkında da bilgi aktaran DOKAP yetkilileri, 'Doğu Karadeniz Turizm Master Planı kapsamında öngörülen Yeşil Yol Projesi’nin 9 ilin önemli yaylalarını ve turizm merkezlerini birbirine bağlayan, bölgeye gelen yerli ve yabancı turistlerin belirlenen güzergâh boyunca konforlu bir şekilde seyahat etmesine imkân sağlayan, doğayla bütünleşik bir turizm projesi olduğunu, Yeşil yolun 70 km/saat maksimum önerilen süratle hızlı ulaşım sağlayacak bir yol değil, aksine yavaş ilerlenen ve çevrenin daha çok algılanmasına imkân veren bir yolculuk aksı olduğu açıklamasında bulundular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.