Yeşilgiresun Belediyespor başaramadı

SPOR 23.04.2018 - 17:28, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3529+ kez okundu.
 

Yeşilgiresun Belediyespor başaramadı

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden Yeşilgiresun Belediyespor deplasmanda karşılaştığı Eskişehir Basket'e 86-75 yenildi.
Yeşilgiresun Belediye maça alan savunması ile başladı ancak ayaklar yeterince çalışmayınca Eskişehir Basket 6. dakikada kolay basketlerle 14-7 öne geçti. Rashad James ile skor bulan konuk ekip iki buçuk dakika kala 8-0'lık seriyle skoru 15-14 lehine çevirirken bu bölümde de Eskişehir Basket savunmada tembel gözüktü. İlk çeyrek Yeşilgiresun'un pota altından kaçırdığı basit atışların ardından 18-17 Eskişehir üstünlüğü ile son buldu. Hücum ribaundlarına hakim olan Yeşilgiresun Belediye ikinci çeyreğin dördüncü dakikasında skoru 31-27 lehine çevirdi. 6. dakikada Yeşilgiresun'un hücum ribaund üstünlüğü 9-2'ye yükseldi. Daha istekli oynayan Yeşilgiresun Belediye skoru uzun süre önde oynadı, Buğrahan Tuncer ve Josh Duncan ile farkın açılmasını önleyen Eskişehir Basket devre sonunda rakibini yakaladı: 45-45 İlk yarıda Josh Duncan 12 sayı, Buğrahan Tuncer 6 sayı, 4 asist, Rashad James 14 sayı ile oynadı. Eskişehir Basket üçlük isabetleriyle ikinci çeyreğin beşinci dakikasında skoru 57-51'e getirdi. Yeşilgiresun Belediye bu çeyrekte daha sert savunma ile karşılaştı ve Eskişehir Basket hızlı hücumlarla arayı 8 sayıya kadar açtı, periyod 66-60 sona erdi. Dördüncü çeyreğin ikinci dakikası içinde daha önce sportmenlik dışı faulü bulunan Enes Berkay Taşkıran'a hakemi aldatmaya yönelik hareketi gerekçesiyle teknik faul verilince diskalifiye oldu. Yeşilgiresun Belediye pota altlarını kaçırırken, Eskişehir Basket 5 dakika kala maçta farkı ilk kez çift hanelere (75-65) çıkardı. Son bölümde Buğrahan Tuncer'in asistleriyle Eskişehir maçı tamamen kopardı ve maçı 86-75 kazandı.
Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden Yeşilgiresun Belediyespor deplasmanda karşılaştığı Eskişehir Basket'e 86-75 yenildi.

Yeşilgiresun Belediye maça alan savunması ile başladı ancak ayaklar yeterince çalışmayınca Eskişehir Basket 6. dakikada kolay basketlerle 14-7 öne geçti. Rashad James ile skor bulan konuk ekip iki buçuk dakika kala 8-0'lık seriyle skoru 15-14 lehine çevirirken bu bölümde de Eskişehir Basket savunmada tembel gözüktü. İlk çeyrek Yeşilgiresun'un pota altından kaçırdığı basit atışların ardından 18-17 Eskişehir üstünlüğü ile son buldu.

Hücum ribaundlarına hakim olan Yeşilgiresun Belediye ikinci çeyreğin dördüncü dakikasında skoru 31-27 lehine çevirdi. 6. dakikada Yeşilgiresun'un hücum ribaund üstünlüğü 9-2'ye yükseldi. Daha istekli oynayan Yeşilgiresun Belediye skoru uzun süre önde oynadı, Buğrahan Tuncer ve Josh Duncan ile farkın açılmasını önleyen Eskişehir Basket devre sonunda rakibini yakaladı: 45-45

İlk yarıda Josh Duncan 12 sayı, Buğrahan Tuncer 6 sayı, 4 asist, Rashad James 14 sayı ile oynadı. Eskişehir Basket üçlük isabetleriyle ikinci çeyreğin beşinci dakikasında skoru 57-51'e getirdi. Yeşilgiresun Belediye bu çeyrekte daha sert savunma ile karşılaştı ve Eskişehir Basket hızlı hücumlarla arayı 8 sayıya kadar açtı, periyod 66-60 sona erdi. Dördüncü çeyreğin ikinci dakikası içinde daha önce sportmenlik dışı faulü bulunan Enes Berkay Taşkıran'a hakemi aldatmaya yönelik hareketi gerekçesiyle teknik faul verilince diskalifiye oldu. Yeşilgiresun Belediye pota altlarını kaçırırken, Eskişehir Basket 5 dakika kala maçta farkı ilk kez çift hanelere (75-65) çıkardı. Son bölümde Buğrahan Tuncer'in asistleriyle Eskişehir maçı tamamen kopardı ve maçı 86-75 kazandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.