YEŞİLTEPE, YENİDEN BAŞKAN

GÜNDEM 20.01.2020 - 17:18, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3278+ kez okundu.
 

YEŞİLTEPE, YENİDEN BAŞKAN

Belediye-İş Sendikası Giresun Şube’nin 11. Olağan Genel Kurulu 19 Ocak 2020 Pazar günü Hotel New Jasmin toplantı salonunda gerçekleşti.
Halk oyunları gösterisi ile başlayan seçimlerde Mevcut Başkan Halil Yeşiltepe ve Salih Önal’ın listelerinin yarıştığı seçime çarşaf liste ile gidilerek, oyların çoğunluğunu alan Mevcut Başkan Halil Yeşiltepe yeniden başkan seçildi. Divan Başkanlığını Belediye-İş Sendikası Genel Mali Sekreteri Bayram Özkan, Divan Başkan Yardımcılığını Örgütlenme Genel Sekreteri İsmail Duman, Divan üyeliklerini ise Hamit Yılmaz, İrem Kostakoğlu ve Beyza Başustaoğlu yaptı. Belediye-İş Sendikası Genel Başkanı Nihat Yurdakul’un katılımıyla gerçekleşen Genel Kurul’da, Genel Kurula, Sendikanın Eğitim Basın-Yayın Genel Sekreteri Kemal Çavuşoğlu, TİS Genel Sekreteri Güney Demirdaş, Şube Başkanları, STK Başkanları, Siyasi Parti temsilcileri, çok sayıda davetli ve delegeler katıldı. Seçimler öncesi konuşan Genel Başkan Nihat Yurdakul, emekçilerin sorunlarına değinerek, demokrasinin olmadığı yerde işçinin, emekçinin sorunlarının konuşulamayacağını; bu nedenle adaletin, demokrasinin, hukukun olmazsa olmaz değerler olduğunu söyledi. Yurdakul, geçmişte olduğu gibi bundan sonra da emekçi halkımız ve üyelerimiz için her koşulda mücadele etmeyi sürdüreceklerini belirtti. Konuşmaların ardından gerçekleşen seçimde delegelerin çoğunun oyunu alarak yeniden Belediye-İş Giresun Şube Başkanı olan Halil Yeşiltepe, “Belediye-İŞ Sendikası Giresun Şubesi olarak biz büyük bir aileyiz. Demokratik bir ortamda yapılan seçimlerde şahsıma ve yönetim kurulu üyelerime yeniden görev veren delegelerimize teşekkür ederim. Örgütlü mücadelemiz devam her zaman olduğu gibi devam edecektir. Biz her zaman eleştiriye açığız. Eleştiri olacak ki doğruyu hep birlikte yapacağız. Karşımıza liste çıkaran arkadaşlarda bizim arkadaşlarımızdır. Seçimlerin sendikamıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.  
Belediye-İş Sendikası Giresun Şube’nin 11. Olağan Genel Kurulu 19 Ocak 2020 Pazar günü Hotel New Jasmin toplantı salonunda gerçekleşti.

Halk oyunları gösterisi ile başlayan seçimlerde Mevcut Başkan Halil Yeşiltepe ve Salih Önal’ın listelerinin yarıştığı seçime çarşaf liste ile gidilerek, oyların çoğunluğunu alan Mevcut Başkan Halil Yeşiltepe yeniden başkan seçildi.

Divan Başkanlığını Belediye-İş Sendikası Genel Mali Sekreteri Bayram Özkan, Divan Başkan Yardımcılığını Örgütlenme Genel Sekreteri İsmail Duman, Divan üyeliklerini ise Hamit Yılmaz, İrem Kostakoğlu ve Beyza Başustaoğlu yaptı.

Belediye-İş Sendikası Genel Başkanı Nihat Yurdakul’un katılımıyla gerçekleşen Genel Kurul’da, Genel Kurula, Sendikanın Eğitim Basın-Yayın Genel Sekreteri Kemal Çavuşoğlu, TİS Genel Sekreteri Güney Demirdaş, Şube Başkanları, STK Başkanları, Siyasi Parti temsilcileri, çok sayıda davetli ve delegeler katıldı.

Seçimler öncesi konuşan Genel Başkan Nihat Yurdakul, emekçilerin sorunlarına değinerek, demokrasinin olmadığı yerde işçinin, emekçinin sorunlarının konuşulamayacağını; bu nedenle adaletin, demokrasinin, hukukun olmazsa olmaz değerler olduğunu söyledi.

Yurdakul, geçmişte olduğu gibi bundan sonra da emekçi halkımız ve üyelerimiz için her koşulda mücadele etmeyi sürdüreceklerini belirtti.

Konuşmaların ardından gerçekleşen seçimde delegelerin çoğunun oyunu alarak yeniden Belediye-İş Giresun Şube Başkanı olan Halil Yeşiltepe, “Belediye-İŞ Sendikası Giresun Şubesi olarak biz büyük bir aileyiz. Demokratik bir ortamda yapılan seçimlerde şahsıma ve yönetim kurulu üyelerime yeniden görev veren delegelerimize teşekkür ederim. Örgütlü mücadelemiz devam her zaman olduğu gibi devam edecektir. Biz her zaman eleştiriye açığız. Eleştiri olacak ki doğruyu hep birlikte yapacağız. Karşımıza liste çıkaran arkadaşlarda bizim arkadaşlarımızdır. Seçimlerin sendikamıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.