Yıldırım geceyi gündüze çevirdi

GÜNDEM 03.08.2018 - 18:19, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2714+ kez okundu.
 

Yıldırım geceyi gündüze çevirdi

Perşembe gecesi Giresun’da meydana gelen gök gürültülü sağanak yağış öncesi Giresun’a düşen yıldırım nerdeyse geceyi gündüze çevirdi.
Meteoroloji 11. Bölge Müdürlüğüne bağlı Giresun İl Müdürlüğü personellerinden Öner Kabadayı’nın fotoğrafladığı yıldırım düşmesi olayı sonrası her hangi bir can ve mal kaybı yaşanmadı. Gazetemize konuşan Kabadayı, geç saatlerde düşen yıldırımları objektifine aldığını belirterek, “Sağanak yağış öncesi yaklaşık 15 dakika süren bir yıldırım düşme olayı yaşandı. 15 dakika içerisinde objektifime 4 yıldırım düşmesi yansıdı” dedi.
Perşembe gecesi Giresun’da meydana gelen gök gürültülü sağanak yağış öncesi Giresun’a düşen yıldırım nerdeyse geceyi gündüze çevirdi.

Meteoroloji 11. Bölge Müdürlüğüne bağlı Giresun İl Müdürlüğü personellerinden Öner Kabadayı’nın fotoğrafladığı yıldırım düşmesi olayı sonrası her hangi bir can ve mal kaybı yaşanmadı.

Gazetemize konuşan Kabadayı, geç saatlerde düşen yıldırımları objektifine aldığını belirterek, “Sağanak yağış öncesi yaklaşık 15 dakika süren bir yıldırım düşme olayı yaşandı. 15 dakika içerisinde objektifime 4 yıldırım düşmesi yansıdı” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.