Yılmaz, adaylığını açıkladı

GÜNDEM 25.11.2019 - 17:37, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2446+ kez okundu.
 

Yılmaz, adaylığını açıkladı

2009 – 2019 yıllarınsa iki dönem CHP Bulancak İl Genel Meclis Üyeliği görevinde bulunan Ömer Mustafa Yılmaz, CHP Bulancak İlçe Başkanı adayı olduğunu açıkladı.
Seçim takvimine göre Mahalle ve Köy delege seçimlerinin tamamlandığını belirten Ömer Mustafa Yılmaz, “Seçimlere katılan üyelerimize, bu sürece katkı veren parti yöneticilerimize ve partililerimize teşekkür ediyorum. Delege seçilen partililerimizi yürekten kutlarken, ‘Sosyal Demokrat İktidar’ hedefine bir adım daha yaklaştığımızı görüyorum. İlçemizde Parti üyelerimizle birlikte, daha etkin ve katılımcı, üyelerinden güç alan bir yönetim anlayışıyla iktidar olmak için Cumhuriyet Halk Partisi Bulancak İlçe Başkanlığı’na adayım” dedi. CHP’nin darbeden sonra yeniden hayat bulduğu 1992 yılında, Bulancak’ta kurucu üye olarak aktif siyasete başladığına değinen Yılmaz, “Partimizin birçok kademelerinde görev yaptım. Partimizin ve Bulancak halkının verdiği destekle iki dönem (2009 ve 2014) İl Genel Meclisi Üyesi olarak hizmet ettim. 31 Mart 2019 seçimlerinde Belediye Başkan aday adayı olduğum için başka görev talep etmedim. Seçim sürecinde partimizin belirlediği adayı partime küsmeyerek destekledim. İlçe Başkanlığı’nın ve Belediye Başkan adayımızın talebi üzerine Seçim Komitesi Başkanlığı görevini üstlendim ve yerine getirdim. İlçemizde ve Ülkemizde  ‘Sosyal Demokrat İktidar’ı kurmak hedefiyle yola çıkıyoruz. Bu hedefe ulaşabilmek için; yenilikçi, sorumluluk sahibi ve çalışkan bir kadroyla yorulmadan çalışmayı planlıyoruz. Bu düşünce ve duygularla CHP Bulancak İlçe Başkanlığı’na adayım. CHP’ye gönül vermiş herkesin bu sürecin içinde yer alacağını umarak; tüm üye ve delege arkadaşlarımızın değerli desteklerini bekliyorum” diye konuştu.  
2009 – 2019 yıllarınsa iki dönem CHP Bulancak İl Genel Meclis Üyeliği görevinde bulunan Ömer Mustafa Yılmaz, CHP Bulancak İlçe Başkanı adayı olduğunu açıkladı.

Seçim takvimine göre Mahalle ve Köy delege seçimlerinin tamamlandığını belirten Ömer Mustafa Yılmaz, “Seçimlere katılan üyelerimize, bu sürece katkı veren parti yöneticilerimize ve partililerimize teşekkür ediyorum. Delege seçilen partililerimizi yürekten kutlarken, ‘Sosyal Demokrat İktidar’ hedefine bir adım daha yaklaştığımızı görüyorum. İlçemizde Parti üyelerimizle birlikte, daha etkin ve katılımcı, üyelerinden güç alan bir yönetim anlayışıyla iktidar olmak için Cumhuriyet Halk Partisi Bulancak İlçe Başkanlığı’na adayım” dedi.

CHP’nin darbeden sonra yeniden hayat bulduğu 1992 yılında, Bulancak’ta kurucu üye olarak aktif siyasete başladığına değinen Yılmaz, “Partimizin birçok kademelerinde görev yaptım. Partimizin ve Bulancak halkının verdiği destekle iki dönem (2009 ve 2014) İl Genel Meclisi Üyesi olarak hizmet ettim. 31 Mart 2019 seçimlerinde Belediye Başkan aday adayı olduğum için başka görev talep etmedim. Seçim sürecinde partimizin belirlediği adayı partime küsmeyerek destekledim. İlçe Başkanlığı’nın ve Belediye Başkan adayımızın talebi üzerine Seçim Komitesi Başkanlığı görevini üstlendim ve yerine getirdim. İlçemizde ve Ülkemizde  ‘Sosyal Demokrat İktidar’ı kurmak hedefiyle yola çıkıyoruz. Bu hedefe ulaşabilmek için; yenilikçi, sorumluluk sahibi ve çalışkan bir kadroyla yorulmadan çalışmayı planlıyoruz. Bu düşünce ve duygularla CHP Bulancak İlçe Başkanlığı’na adayım. CHP’ye gönül vermiş herkesin bu sürecin içinde yer alacağını umarak; tüm üye ve delege arkadaşlarımızın değerli desteklerini bekliyorum” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.