Yılmaz takıma sahip çıktı

SPOR 14.08.2017 - 11:12, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2573+ kez okundu.
 

Yılmaz takıma sahip çıktı

Kırmızı beyazlı takımda yeniden teknik direktörlüğe getirilen Erdem Çöten, kendisini 2 yıllığına 1926 Bulancakspor’a bağlayan sözleşmeye imza attı.
1926 Bulancakspor'da divandan düşen takıma sahip çıkarak Yönetim Kurulu Başkanlığını teslim alan Erhan Yılmaz imza töreninde Erdem Çöten’le 2 yıllık anlaşma yaptıklarını söyledi. Başkan Yılmaz, "Bizim ortak paydamız 1926 Bulancakspor. Bizim hayat bakışlarımız da aynı paralelde. Aynı şeyleri düşünen insanlarız. Bizim için her şey 1926 Bulancakspor’dur. Darağacında olsak da son sözümüzdür demeyi sorguda söyleyen insanlarız. Hocamız inşallah hep burada kalır biz gitsek de. Kendi arzusuyla belli süreçler içerisinde gider gelir. Hocamıza başarılar diliyorum. Senin bu işi başaracağına inandığımız için bunu teklif ettik sen de geldin. Allah yolunu açık etsin" dedi. Başkan Yılmaz’ın açıklamaları için teşekkür eden Erdem Çöten, "Sözleriniz ve burada bulunma onurunu bahşettiğiniz için şahsınız ve yönetim kuruluna çok teşekkür ederim. Burada  tekrar olmak gurur verici... Tekrar tekrar şahsınıza ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Temel amacımız da bütün antrenmalarımızla beraber; gerek davranış, gerek söylem ve çalışmalarımızla, bütün yoğunluğumuz takımı oraya doğru götürme yarışını başlatmak. Bu gücümüz var. Yapmamız gerek bu gücün farkını varıp, silkelenip, yürümeye, koşmaya ve sonra yüksek şiddetle depar atmaya doğru gitmek. Artık ana amaç olarak  ilk önce orta sıralara doğru yürümek ve üstüne koyabildiğimiz kadar başarmak bizim yolumuz olacak" diye konuştu. 
Kırmızı beyazlı takımda yeniden teknik direktörlüğe getirilen Erdem Çöten, kendisini 2 yıllığına 1926 Bulancakspor’a bağlayan sözleşmeye imza attı.

1926 Bulancakspor'da divandan düşen takıma sahip çıkarak Yönetim Kurulu Başkanlığını teslim alan Erhan Yılmaz imza töreninde Erdem Çöten’le 2 yıllık anlaşma yaptıklarını söyledi.

Başkan Yılmaz, "Bizim ortak paydamız 1926 Bulancakspor. Bizim hayat bakışlarımız da aynı paralelde. Aynı şeyleri düşünen insanlarız. Bizim için her şey 1926 Bulancakspor’dur. Darağacında olsak da son sözümüzdür demeyi sorguda söyleyen insanlarız. Hocamız inşallah hep burada kalır biz gitsek de. Kendi arzusuyla belli süreçler içerisinde gider gelir. Hocamıza başarılar diliyorum. Senin bu işi başaracağına inandığımız için bunu teklif ettik sen de geldin. Allah yolunu açık etsin" dedi.

Başkan Yılmaz’ın açıklamaları için teşekkür eden Erdem Çöten, "Sözleriniz ve burada bulunma onurunu bahşettiğiniz için şahsınız ve yönetim kuruluna çok teşekkür ederim. Burada  tekrar olmak gurur verici... Tekrar tekrar şahsınıza ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Temel amacımız da bütün antrenmalarımızla beraber; gerek davranış, gerek söylem ve çalışmalarımızla, bütün yoğunluğumuz takımı oraya doğru götürme yarışını başlatmak. Bu gücümüz var. Yapmamız gerek bu gücün farkını varıp, silkelenip, yürümeye, koşmaya ve sonra yüksek şiddetle depar atmaya doğru gitmek. Artık ana amaç olarak  ilk önce orta sıralara doğru yürümek ve üstüne koyabildiğimiz kadar başarmak bizim yolumuz olacak" diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.