Yılmaz Turan, yarışmada birinci oldu

SİYASET 30.12.2019 - 17:18, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3008+ kez okundu.
 

Yılmaz Turan, yarışmada birinci oldu

İstanbul Bayrampaşa Giresunlular Derneğince düzenlenen ‘Gurbet sıla bir el, fotoğrafta yok engel’ konulu fotoğraf yarışmasının ödül töreni İstanbul’da Yıldız Teknik Üniversitesi, Davutpaşa Kampüsü -Sanat Tasarım Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.
Dernek Başkanı Tülay Tahmaz, yarışmaya katılanlara ve ödül törenine iştirak edenlere dernek yönetimi adına teşekkür etti. Araştırmacı gazeteci, sevilen insan Yılmaz Turan’ın birinci olduğu yarışmada, Osman Uçar ikinci, Mustafa Tanrıverdi ise üçüncü oldu. Törene katılan AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan yaptığı açıklamada, “Yarışmada birinciliği kazanan Yılmaz Turan abimi ve bütün sanatçılarımızı, etkinliğe imza atan derneğimizi tebrik ediyorum. Memleketimizin insanlarını, doğasını ve barındırdığı bütün güzellikleri objektifleriyle anlatan eserler aynı zamanda bize bu eserlerin yüce yaratıcısının bir gerçeğini de haykırıyor, yaratılan hiçbir şey boş ve boşuna değildir” dedi. Ödül törenine katılan AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk’te yaptığı açıklamada, “Bayrampaşa Giresunlular Derneğinin düzenlemiş olduğu fotoğraf sergisinin açılışını yaptık. Yarışmada dereceye giren sanatçılara ödüllerini takdim ettik. Yarışmada ödül alan 1. Yılmaz Turan, 2. Osman Uçar, 3. Mustafa Tanrıverdi ile programı ve sergiyi düzenleyen Dernek Başkanı Tülay Tahmaz Hanımefendi ve ekibini tebrik ediyorum” diye konuştu.
İstanbul Bayrampaşa Giresunlular Derneğince düzenlenen ‘Gurbet sıla bir el, fotoğrafta yok engel’ konulu fotoğraf yarışmasının ödül töreni İstanbul’da Yıldız Teknik Üniversitesi, Davutpaşa Kampüsü -Sanat Tasarım Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

Dernek Başkanı Tülay Tahmaz, yarışmaya katılanlara ve ödül törenine iştirak edenlere dernek yönetimi adına teşekkür etti.

Araştırmacı gazeteci, sevilen insan Yılmaz Turan’ın birinci olduğu yarışmada, Osman Uçar ikinci, Mustafa Tanrıverdi ise üçüncü oldu.

Törene katılan AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan yaptığı açıklamada, “Yarışmada birinciliği kazanan Yılmaz Turan abimi ve bütün sanatçılarımızı, etkinliğe imza atan derneğimizi tebrik ediyorum. Memleketimizin insanlarını, doğasını ve barındırdığı bütün güzellikleri objektifleriyle anlatan eserler aynı zamanda bize bu eserlerin yüce yaratıcısının bir gerçeğini de haykırıyor, yaratılan hiçbir şey boş ve boşuna değildir” dedi.

Ödül törenine katılan AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk’te yaptığı açıklamada, “Bayrampaşa Giresunlular Derneğinin düzenlemiş olduğu fotoğraf sergisinin açılışını yaptık. Yarışmada dereceye giren sanatçılara ödüllerini takdim ettik. Yarışmada ödül alan 1. Yılmaz Turan, 2. Osman Uçar, 3. Mustafa Tanrıverdi ile programı ve sergiyi düzenleyen Dernek Başkanı Tülay Tahmaz Hanımefendi ve ekibini tebrik ediyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.