Yüksel, Bahçelievler Mahallesine Aday oldu

GÜNDEM 06.12.2018 - 17:05, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2872+ kez okundu.
 

Yüksel, Bahçelievler Mahallesine Aday oldu

Bahçelievler Mahallesinin sevilen simalarından Hakan Yüksel, Muhtar adayı olduğunu açıkladı.
Gazetemizi ziyaret eden Yüksel, doğduğu ve büyüdüğü mahalle olan Bahçelievler Mahallesine muhtar adayı olduğunu kaydederek, Bahçelievler Mahallesinde hizmete talip olduğunu kaydetti. Muhtar Adayı Yüksel, “Mahallemizin sorunlarıyla alakadar olmayı, hizmetleri sınırsız bir şekilde mahallemize kazandırmayı kendime borç biliyorum. Gençlerimize sahip çıkarak mahalle içerisinde çeşitli projeler geliştirmek ve gençlerimizin kötü alışkanlıklarını önlemek istiyorum. Sosyal projeler üreterek bütün mahalleyi içine katan ve herkesin birbirini tanıması için elimizden geleni yapacağız. Yaklaşık olarak 10 bin kişinin ikamet ettiği mahallemizde vatandaşlarımızın yükünü alarak hem tatlı hemde acı günlerinde yanlarında olmak için üzerimize düşeni yapacağız” dedi.  
Bahçelievler Mahallesinin sevilen simalarından Hakan Yüksel, Muhtar adayı olduğunu açıkladı.

Gazetemizi ziyaret eden Yüksel, doğduğu ve büyüdüğü mahalle olan Bahçelievler Mahallesine muhtar adayı olduğunu kaydederek, Bahçelievler Mahallesinde hizmete talip olduğunu kaydetti.

Muhtar Adayı Yüksel, “Mahallemizin sorunlarıyla alakadar olmayı, hizmetleri sınırsız bir şekilde mahallemize kazandırmayı kendime borç biliyorum. Gençlerimize sahip çıkarak mahalle içerisinde çeşitli projeler geliştirmek ve gençlerimizin kötü alışkanlıklarını önlemek istiyorum. Sosyal projeler üreterek bütün mahalleyi içine katan ve herkesin birbirini tanıması için elimizden geleni yapacağız. Yaklaşık olarak 10 bin kişinin ikamet ettiği mahallemizde vatandaşlarımızın yükünü alarak hem tatlı hemde acı günlerinde yanlarında olmak için üzerimize düşeni yapacağız” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.