ZERE SANAYİ BİR İLKE İMZA ATTI

GÜNDEM 03.02.2020 - 17:25, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 5222+ kez okundu.
 

ZERE SANAYİ BİR İLKE İMZA ATTI

Bulancak’ta faaliyetlerini sürdüren Zere Sanayi ve Ticaret A.Ş. dünyada bir ilke imza atarak Kosgeb tarafından onaylanan ve Özel İsveç sacından üretilen Tomruk Yükleme Vincini satışı sundu.
Zere Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erdem Zere, 1996 yılında ‘ZERE SAN MAKİNA’ olarak İsmail Zere tarafından faaliyete başlayan ve 2015 yılında Zere Sanayi ve Ticaret A.Ş. olarak faaliyetlerine her geçen gün yeni bir ivme kazandırarak devam etiklerini söyleyerek, Özel İsveç sacından üretilen eksenel hareket kabiliyetli Tomruk Yükleme Vincinin Kosgeb tarafından desteklenerek kuruldan onay verildiğini belirtti. Başkan Yardımcısı Zere, Türkiye’de ilk defa yerli olarak Çift Makaralı Sürütücüler, Tomruk Yükleme Vinçleri ve değişik türde Orman Makineleri yaparak, Orman İşletme Müdürlüklerine yeni tip sürütücüleriyle hizmetlerine devam ettiklerini ifade ederek, “Özel İsveç sacından üretilen Tomruk Yükleme Vinci, ilk defa firmamızca yerli olarak yüksek standartlarda üretilmiştir. Çift Kremayer 9 Tonluk vincimiz, en iyi ithal markaya göre 10,60 Metre Bom boyu ile en uzun mesafede toplam 2 Ton kaldırmaktadır. Kosgeb Ar-Ge projesi ile desteklenen ve başarılı olarak bitirilen projemiz artık satışa hazırdır. Çeşitli ton ve boyda imalatlarımız da bulunmaktadır” dedi. 1980 yılından itibaren yeni imalatlar yaparak her türlü teknolojik gelişmeye ve kaliteye devam ettiklerine değinen Zere, “Kuruluş yılından itibaren teknolojik değişmeleri yakından takip eden firmamız, bu tarihten beri Tomruk Çekici Vinç, Tomruk Yükleyici Vinçler ve yeni imalatı olan Toprak Eleme Makinesi üreterek Şahıs ve Devlet firmalarının hizmetine sunmaya devam etmektedir. 01.01.2015 tarihinden itibaren ZERE SANAYİ VE TİCARET A.Ş. olarak büyüme yolunda kurumsal bir şirket olmuştur. Yurtiçi ve yurt dışına yönelik çalışmalarında her türlü teknolojik gelişmeyi ve kaliteyi prensip edinmiş olup, devamlı değişme, gelişme yolunda büyük adımlarla yoluna devam etmektedir. Son olarak da Özel İsveç sacından üretilen Tomruk Yükleme Vincimizi yaparak satışa sunmanın haklı gururunu yaşıyoruz” diye konuştu. 2. Organize Sanayi Bölgesine yaptıkları fabrika ile yatırımlarını sürdürdüklerini aktaran Zere, “Fabrikamız faaliyete geçtiğinde en az 20 kişi daha istihdam ederek bölgemize ekonomik olarak katkı sunmaya devam edeceğiz. Zere Sanayi ve Ticaret A.Ş. olarak bölgemizin adını tüm dünyaya duyurmak için elimizden gelenin fazlasını yapmayı sürdüreceğiz” dedi.    
Bulancak’ta faaliyetlerini sürdüren Zere Sanayi ve Ticaret A.Ş. dünyada bir ilke imza atarak Kosgeb tarafından onaylanan ve Özel İsveç sacından üretilen Tomruk Yükleme Vincini satışı sundu.

Zere Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erdem Zere, 1996 yılında ‘ZERE SAN MAKİNA’ olarak İsmail Zere tarafından faaliyete başlayan ve 2015 yılında Zere Sanayi ve Ticaret A.Ş. olarak faaliyetlerine her geçen gün yeni bir ivme kazandırarak devam etiklerini söyleyerek, Özel İsveç sacından üretilen eksenel hareket kabiliyetli Tomruk Yükleme Vincinin Kosgeb tarafından desteklenerek kuruldan onay verildiğini belirtti.

Başkan Yardımcısı Zere, Türkiye’de ilk defa yerli olarak Çift Makaralı Sürütücüler, Tomruk Yükleme Vinçleri ve değişik türde Orman Makineleri yaparak, Orman İşletme Müdürlüklerine yeni tip sürütücüleriyle hizmetlerine devam ettiklerini ifade ederek, “Özel İsveç sacından üretilen Tomruk Yükleme Vinci, ilk defa firmamızca yerli olarak yüksek standartlarda üretilmiştir. Çift Kremayer 9 Tonluk vincimiz, en iyi ithal markaya göre 10,60 Metre Bom boyu ile en uzun mesafede toplam 2 Ton kaldırmaktadır. Kosgeb Ar-Ge projesi ile desteklenen ve başarılı olarak bitirilen projemiz artık satışa hazırdır. Çeşitli ton ve boyda imalatlarımız da bulunmaktadır” dedi.

1980 yılından itibaren yeni imalatlar yaparak her türlü teknolojik gelişmeye ve kaliteye devam ettiklerine değinen Zere, “Kuruluş yılından itibaren teknolojik değişmeleri yakından takip eden firmamız, bu tarihten beri Tomruk Çekici Vinç, Tomruk Yükleyici Vinçler ve yeni imalatı olan Toprak Eleme Makinesi üreterek Şahıs ve Devlet firmalarının hizmetine sunmaya devam etmektedir.

01.01.2015 tarihinden itibaren ZERE SANAYİ VE TİCARET A.Ş. olarak büyüme yolunda kurumsal bir şirket olmuştur. Yurtiçi ve yurt dışına yönelik çalışmalarında her türlü teknolojik gelişmeyi ve kaliteyi prensip edinmiş olup, devamlı değişme, gelişme yolunda büyük adımlarla yoluna devam etmektedir. Son olarak da Özel İsveç sacından üretilen Tomruk Yükleme Vincimizi yaparak satışa sunmanın haklı gururunu yaşıyoruz” diye konuştu.

2. Organize Sanayi Bölgesine yaptıkları fabrika ile yatırımlarını sürdürdüklerini aktaran Zere, “Fabrikamız faaliyete geçtiğinde en az 20 kişi daha istihdam ederek bölgemize ekonomik olarak katkı sunmaya devam edeceğiz. Zere Sanayi ve Ticaret A.Ş. olarak bölgemizin adını tüm dünyaya duyurmak için elimizden gelenin fazlasını yapmayı sürdüreceğiz” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.