Zerelerin makinası yetkililerden tam not aldı

GÜNDEM 02.10.2017 - 14:07, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2816+ kez okundu.
 

Zerelerin makinası yetkililerden tam not aldı

Bulancak'ta faaliyetine devam eden Zere Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından üretilen Traktöre Monteli Tamburlu Sürütücüler, yetkililer tarafından tam not aldı.
Zere Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından üretimi yapılan ve her türlü tarım traktörüne monte edilebilen Tomruk Çekici Vinçler, Orman Genel Müdürlüğü bünyesinde Genel Müdür Yardımcısı Dr. Ahmet İpek, İç Anadolu Ormancılık Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü’nden Enstitü Müdürü Dr. Tuncay Porsuk, Giresun Orman Bölge Müdürlüğü’nden Bölge Müdürü Veysel Kodalak ve Bölge Müdürlüğü İdari ekipleri ile Giresun Kulakkaya Yaylası Tatbikat kesim alanında Tek ve Çift Makaralı Tomruk Çekici Vinçlerin saha çalışma uygulaması yapıldı. Uygulamada; kullanım kolaylığı ve verimliliği ile iyi bir performans gösteren makinalar, aynı zamanda iş güvenliği konusunda da olumlu not aldı. Firma sahiplerinden Erdem Zere, "Firmamızca üretilen patenti tarafımıza ait olan CE kalite belgeli makinalarımız İş Sağlığı ve Güvenliği hususunda katılımcı heyet tarafından son derece kullanışlı ve başarılı bulunmuştur. Aynı zamandan makinamız dünyada ilk ve tek olarak Pnömatik yani havalı sistem olarak çalışmaktadır. Bu sistemin diğerlerine göre farkı traktörde bulunan kompresör sistemi sayesinde üretilen bedava havayı kullanarak çalışmasıdır. Yine ilk olarak ayarlanabilir Çekme Gücü Kontrolü, İstikamet ve Yandan Çekme, Sıralı ve Düzenli Halat Sarma, Halat Kopma Noktasında Durdurma ve Uzaktan Kumanda gibi bir çok özelliğe sahiptir" dedi.
Bulancak'ta faaliyetine devam eden Zere Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından üretilen Traktöre Monteli Tamburlu Sürütücüler, yetkililer tarafından tam not aldı.

Zere Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından üretimi yapılan ve her türlü tarım traktörüne monte edilebilen Tomruk Çekici Vinçler, Orman Genel Müdürlüğü bünyesinde Genel Müdür Yardımcısı Dr. Ahmet İpek, İç Anadolu Ormancılık Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü’nden Enstitü Müdürü Dr. Tuncay Porsuk, Giresun Orman Bölge Müdürlüğü’nden Bölge Müdürü Veysel Kodalak ve Bölge Müdürlüğü İdari ekipleri ile Giresun Kulakkaya Yaylası Tatbikat kesim alanında Tek ve Çift Makaralı Tomruk Çekici Vinçlerin saha çalışma uygulaması yapıldı.

Uygulamada; kullanım kolaylığı ve verimliliği ile iyi bir performans gösteren makinalar, aynı zamanda iş güvenliği konusunda da olumlu not aldı.

Firma sahiplerinden Erdem Zere, "Firmamızca üretilen patenti tarafımıza ait olan CE kalite belgeli makinalarımız İş Sağlığı ve Güvenliği hususunda katılımcı heyet tarafından son derece kullanışlı ve başarılı bulunmuştur. Aynı zamandan makinamız dünyada ilk ve tek olarak Pnömatik yani havalı sistem olarak çalışmaktadır. Bu sistemin diğerlerine göre farkı traktörde bulunan kompresör sistemi sayesinde üretilen bedava havayı kullanarak çalışmasıdır. Yine ilk olarak ayarlanabilir Çekme Gücü Kontrolü, İstikamet ve Yandan Çekme, Sıralı ve Düzenli Halat Sarma, Halat Kopma Noktasında Durdurma ve Uzaktan Kumanda gibi bir çok özelliğe sahiptir" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.