Zeytinlik için istişare toplantısı

GÜNDEM 05.10.2017 - 13:38, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2501+ kez okundu.
 

Zeytinlik için istişare toplantısı

Zeytinlik Semti Sokak Sağlıklaştırma ve Kentsel Tasarım projesi kapsamında,
kentsel sit alanı içindeki Dik Sokak’ta yapımı devam eden çalışmaların ikinci aşaması olarak yapılması planlanan alt ve üst yapı çalışmaları ile ilgili belediye başkanlık makamında istişare toplantısı yapıldı. Belediye Başkanı Kerim Aksu ve Vali Yardımcısı Metin Maytalman öncülüğünde yapılan toplantıya ilgili kurum müdürleri ve teknik heyet katıldı. Toplantıda Zeytinlik Semtinde devam eden restorasyon çalışmalarının yanı sıra biran önce yolların da yenilenip ve ardından o bölgeye uygun bir üstyapı çalışmasının gerçekleştirilmesi görüşüldü. Zeytinlik Semti Dik Sokak’tan başlayacak olan geniş kapsamlı yenileme çalışmaları ile bölgenin tüm ana yol ve ara yollarının önce altyapıları yapılıp, daha sonra üst yapı ve çevre düzenlemeleri yapılarak, Zeytinlik Semtinin eski tarihi dokusuna kavuşmasının hedeflendiği kaydedildi.
Zeytinlik Semti Sokak Sağlıklaştırma ve Kentsel Tasarım projesi kapsamında,

kentsel sit alanı içindeki Dik Sokak’ta yapımı devam eden çalışmaların ikinci aşaması olarak yapılması planlanan alt ve üst yapı çalışmaları ile ilgili belediye başkanlık makamında istişare toplantısı yapıldı.

Belediye Başkanı Kerim Aksu ve Vali Yardımcısı Metin Maytalman öncülüğünde yapılan toplantıya ilgili kurum müdürleri ve teknik heyet katıldı. Toplantıda Zeytinlik Semtinde devam eden restorasyon çalışmalarının yanı sıra biran önce yolların da yenilenip ve ardından o bölgeye uygun bir üstyapı çalışmasının gerçekleştirilmesi görüşüldü. Zeytinlik Semti Dik Sokak’tan başlayacak olan geniş kapsamlı yenileme çalışmaları ile bölgenin tüm ana yol ve ara yollarının önce altyapıları yapılıp, daha sonra üst yapı ve çevre düzenlemeleri yapılarak, Zeytinlik Semtinin eski tarihi dokusuna kavuşmasının hedeflendiği kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.