Zeytinlik Semti çalışmaları devam ediyor

GÜNDEM 30.10.2019 - 17:15, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2459+ kez okundu.
 

Zeytinlik Semti çalışmaları devam ediyor

Zeytinlik Mevkii Sokak Sağlıklaştırma ve Kentsel Tasarım Projesi kapsamında gerçekleştirilen restorasyon faaliyetleriyle ilgili bilgilendirme toplantısı Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları başkanlığında yapıldı.
Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıda proje koordinatörü Doç. Dr. Gazanfer İltar tarafından “Restorasyon Faaliyetlerinin Son Durumu ve Hedeflerimiz” konulu bir sunum yapıldı. Toplantıda, Giresun Belediyesi tarafından Zeytinlik Mevkii’nde gerçekleştirilen diğer çalışmaların projeye uygun olarak sürdürülmesi konusunda fikir birliğine varıldı. Projenin tamamlanmasından sonra Dik Sokak, Düz Sokak, Sokakbaşı ve halk arasında Eşekcoo olarak bilinen Yüzbaşı Sokak’ta yeni bir turizm destinasyonu oluşturulması hedeflendiği belirtildi. Toplantıya Vali Sarıfakıoğulları’nın yanı sıra; Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Vali Yardımcısı Mehmet Fikret Çavuş, İl Özel İdaresi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Erdem Kılavuz,  Belediye Başkan yardımcıları ve ilgili daire müdürleri katıldı.  
Zeytinlik Mevkii Sokak Sağlıklaştırma ve Kentsel Tasarım Projesi kapsamında gerçekleştirilen restorasyon faaliyetleriyle ilgili bilgilendirme toplantısı Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları başkanlığında yapıldı.

Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıda proje koordinatörü Doç. Dr. Gazanfer İltar tarafından “Restorasyon Faaliyetlerinin Son Durumu ve Hedeflerimiz” konulu bir sunum yapıldı.

Toplantıda, Giresun Belediyesi tarafından Zeytinlik Mevkii’nde gerçekleştirilen diğer çalışmaların projeye uygun olarak sürdürülmesi konusunda fikir birliğine varıldı. Projenin tamamlanmasından sonra Dik Sokak, Düz Sokak, Sokakbaşı ve halk arasında Eşekcoo olarak bilinen Yüzbaşı Sokak’ta yeni bir turizm destinasyonu oluşturulması hedeflendiği belirtildi.

Toplantıya Vali Sarıfakıoğulları’nın yanı sıra; Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Vali Yardımcısı Mehmet Fikret Çavuş, İl Özel İdaresi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Erdem Kılavuz,  Belediye Başkan yardımcıları ve ilgili daire müdürleri katıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.