Hafif ticari araç ile otomobil çarpıştı, 4 kişi yaralandı

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 26.04.2024 - 17:17, Güncelleme: 26.04.2024 - 17:24 2264 kez okundu.
 

Hafif ticari araç ile otomobil çarpıştı, 4 kişi yaralandı

Çorum'da hafif ticari araç ile otomobilin çarpıştığı kazada 4 kişi yaralandı.
Ramazan T. idaresindeki 19 AAG 425 plakalı hafif ticari araç, Çevreyolu Bulvarı İskilip Kavşağı'nda Muharrem A'nın kullandığı 19 AAV 516 plakalı otomobille çarpıştı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada hafif ticari araç sürücüsü ile araçlarda bulunan Umut A, Yeter A. ve Nuray G. yaralandı. Yaralılar, sağlık ekiplerince Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentte bulunan özel hastaneye kaldırıldı.
Çorum'da hafif ticari araç ile otomobilin çarpıştığı kazada 4 kişi yaralandı.

Ramazan T. idaresindeki 19 AAG 425 plakalı hafif ticari araç, Çevreyolu Bulvarı İskilip Kavşağı'nda Muharrem A'nın kullandığı 19 AAV 516 plakalı otomobille çarpıştı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Kazada hafif ticari araç sürücüsü ile araçlarda bulunan Umut A, Yeter A. ve Nuray G. yaralandı.

Yaralılar, sağlık ekiplerince Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentte bulunan özel hastaneye kaldırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.