Halk Eğitimler yüz yüze eğitime başladı

EĞİTİM 11.01.2021 - 15:34, Güncelleme: 11.01.2021 - 15:34 3232+ kez okundu.
 

Halk Eğitimler yüz yüze eğitime başladı

MEB, hayat boyu öğrenme kurumlarında yüz yüze eğitim faaliyetleri 11 Ocak Pazartesi günü başladı.
Aynı kapsamda yer alan mesleki açıköğretim lisesi ile açık öğretim imam hatip lisesinin yüz yüze alan derslerine ise uzaktan eğitim yöntemiyle devam ediliyor. Giresun Halk Eğitim Müdürü Salih Uzun, “Milli Eğitim Bakanlığımızca (MEB), hayat boyu öğrenme kurumlarında yüz yüze eğitim faaliyetlerine dün itibariyle başladık. 20 Kasım 2020'de durdurulan kurslardan eksik kalan saatlerin tamamı yüz yüze eğitim olarak uygulanacak ve kurs kapanış tarihleri güncellenecek. Mesleki Açıköğretim Lisesi ile Açıköğretim İmam Hatip Lisesinin yüz yüze alan derslerine uzaktan eğitim yöntemiyle devam edilecek. İnşallah bir daha kurslara ara vermeden sürekli hale getiririz. Kursiyerlerimize ve eğitimcilerimize hayırlı olsun” dedi.   Haber: Erol Küçük  
MEB, hayat boyu öğrenme kurumlarında yüz yüze eğitim faaliyetleri 11 Ocak Pazartesi günü başladı.

Aynı kapsamda yer alan mesleki açıköğretim lisesi ile açık öğretim imam hatip lisesinin yüz yüze alan derslerine ise uzaktan eğitim yöntemiyle devam ediliyor. Giresun Halk Eğitim Müdürü Salih Uzun, “Milli Eğitim Bakanlığımızca (MEB), hayat boyu öğrenme kurumlarında yüz yüze eğitim faaliyetlerine dün itibariyle başladık. 20 Kasım 2020'de durdurulan kurslardan eksik kalan saatlerin tamamı yüz yüze eğitim olarak uygulanacak ve kurs kapanış tarihleri güncellenecek. Mesleki Açıköğretim Lisesi ile Açıköğretim İmam Hatip Lisesinin yüz yüze alan derslerine uzaktan eğitim yöntemiyle devam edilecek. İnşallah bir daha kurslara ara vermeden sürekli hale getiririz. Kursiyerlerimize ve eğitimcilerimize hayırlı olsun” dedi.

 

Haber: Erol Küçük

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.