Halkbank'tan 'kadın girişimcilere' özel birim

EKONOMİ 24.03.2021 - 12:13, Güncelleme: 24.03.2021 - 12:13 3704+ kez okundu.
 

Halkbank'tan 'kadın girişimcilere' özel birim

Halkbank, Kadın Girişimci Bölüm Müdürlüğü’nü kurarak kadın girişimcilere özel hizmet verecek ilk bankacılık bölümünü faaliyete geçiren banka oldu. Bu yeni yapılanmayla uçtan uca tüm finansal süreçlerde kadın girişimcilere avantajlı hizmetler sunulması hedefleniyor.
BURSA (İGFA) - Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan, kadın girişimcilere özel hizmet verecek birimi Bursa’da gerçekleştirilen Halkbank Üreten Kadınlar Toplantısı’nda duyurdu. Kadın girişimcileri teşvik etmek amacıyla düzenlenen etkinlikte, farklı mesleklerden 8 cesur kadın, sıra dışı atılımlarını ve kariyer hikayelerini paylaştı. Bursa Sheraton Oteli’nde Oylum Talu’nun sunumuyla düzenlenen etkinlikte konuşan Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan, Kadın Girişimci Bölüm Müdürlüğü'nün sektörde kadın girişimciler için özel olarak planlanmış ilk bankacılık bölümü olduğunu kaydetti. Yeni yapılanmayla uçtan uca tüm finansal süreçlerde kadın girişimcilerimize destekler sağlanacağını kaydeden Arslan, özel birim çalışmalarıyla Türkiye ekonomisine ve toplumsal refah artışına doğrudan katkı sunacağı gibi kadınlara özel finansal çözümleriyle pozitif ayrımcılık yapılacağını söyledi. Arslan, öncelikli olarak kadın girişimcilere 100 bin TL’ye kadar destek sunan yeni bir krediyi hayata geçirdiklerini kaydetti.   Toplantıda 8 girişimci kadın, hedeflerine giden yolda yaşadıklarını ve deneyimlerini paylaşırken, Halkbank Üreten Kadınlar Toplantısı’nda Kadın Girişimci Kredisi’nden faydalanan tüm kadınları temsilen Marmara Bölgesi’ndeki 11 kadın girişimciye üretkenliklerini desteklemek adına kredileri sembolik olarak takdim edildi. 
Halkbank, Kadın Girişimci Bölüm Müdürlüğü’nü kurarak kadın girişimcilere özel hizmet verecek ilk bankacılık bölümünü faaliyete geçiren banka oldu. Bu yeni yapılanmayla uçtan uca tüm finansal süreçlerde kadın girişimcilere avantajlı hizmetler sunulması hedefleniyor.

BURSA (İGFA) - Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan, kadın girişimcilere özel hizmet verecek birimi Bursa’da gerçekleştirilen Halkbank Üreten Kadınlar Toplantısı’nda duyurdu. Kadın girişimcileri teşvik etmek amacıyla düzenlenen etkinlikte, farklı mesleklerden 8 cesur kadın, sıra dışı atılımlarını ve kariyer hikayelerini paylaştı.
 
Bursa Sheraton Oteli’nde Oylum Talu’nun sunumuyla düzenlenen etkinlikte konuşan Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan, Kadın Girişimci Bölüm Müdürlüğü'nün sektörde kadın girişimciler için özel olarak planlanmış ilk bankacılık bölümü olduğunu kaydetti. Yeni yapılanmayla uçtan uca tüm finansal süreçlerde kadın girişimcilerimize destekler sağlanacağını kaydeden Arslan, özel birim çalışmalarıyla Türkiye ekonomisine ve toplumsal refah artışına doğrudan katkı sunacağı gibi kadınlara özel finansal çözümleriyle pozitif ayrımcılık yapılacağını söyledi. Arslan, öncelikli olarak kadın girişimcilere 100 bin TL’ye kadar destek sunan yeni bir krediyi hayata geçirdiklerini kaydetti.  

Toplantıda 8 girişimci kadın, hedeflerine giden yolda yaşadıklarını ve deneyimlerini paylaşırken, Halkbank Üreten Kadınlar Toplantısı’nda Kadın Girişimci Kredisi’nden faydalanan tüm kadınları temsilen Marmara Bölgesi’ndeki 11 kadın girişimciye üretkenliklerini desteklemek adına kredileri sembolik olarak takdim edildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.