Havza Belediyesi vatandaşlara 1500 fidan dağıttı

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 19.04.2024 - 16:54, Güncelleme: 19.04.2024 - 17:04 2526 kez okundu.
 

Havza Belediyesi vatandaşlara 1500 fidan dağıttı

Havza Belediyesince vatandaşlara ücretsiz fidan dağıtıldı.
Kevser Camisi önünde vatandaşlara 1500 karaçam, ardıç ve badem fidanı dağıtımı gerçekleştirildi. Fidan dağıtımına katılan Belediye Başkanı Murat İkiz, ilçede yeşil alanları artırmayı hedeflediklerini belirterek, "Amacımız yeşil bir Havza. İlçemizde yeşil alanları artırmak için Havza Belediyesi olarak halkımıza ücretsiz fidan dağıtımı gerçekleştirildi. Halkımızdan isteğimiz, fidanları muhakkak dikmeleri ve korumaları. Halkımıza ücretsiz fidan dağıtımına devam edeceğiz." dedi.
Havza Belediyesince vatandaşlara ücretsiz fidan dağıtıldı.

Kevser Camisi önünde vatandaşlara 1500 karaçam, ardıç ve badem fidanı dağıtımı gerçekleştirildi.

Fidan dağıtımına katılan Belediye Başkanı Murat İkiz, ilçede yeşil alanları artırmayı hedeflediklerini belirterek, "Amacımız yeşil bir Havza. İlçemizde yeşil alanları artırmak için Havza Belediyesi olarak halkımıza ücretsiz fidan dağıtımı gerçekleştirildi. Halkımızdan isteğimiz, fidanları muhakkak dikmeleri ve korumaları. Halkımıza ücretsiz fidan dağıtımına devam edeceğiz." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.