‘Her şey su için’

EĞİTİM 08.04.2021 - 17:20, Güncelleme: 08.04.2021 - 17:20 3781+ kez okundu.
 

‘Her şey su için’

Atatürk Ortaokulu bünyesinde yürütülen ‘Her Şey İçin Su!’ eTwinning projesi çalışma programı kapsamında görevli öğrenciler el ilanları dağıttılar.
Beden Eğitimi Öğretmeni Ersan Kelleci tarafından yürütülen ‘Her Şey İçin Su’ projesindeki öğrenciler suyun önemine dikkat çekmek için kendileri el ilanları hazırladılar. Hazırladıkları bu el ilanlarını dışarı çıkmanın serbest olduğu saatlerde kendi çevrelerine astılar. Okul Müdürü Cavit Hendekçi, “Suyun tasarruflu kullanılması ve gelecek kuşaklara da kalması için hep birlikte elimizden gelen çabayı göstermeliyiz” dedi.     Haber: Erol Küçük
Atatürk Ortaokulu bünyesinde yürütülen ‘Her Şey İçin Su!’ eTwinning projesi çalışma programı kapsamında görevli öğrenciler el ilanları dağıttılar.

Beden Eğitimi Öğretmeni Ersan Kelleci tarafından yürütülen ‘Her Şey İçin Su’ projesindeki öğrenciler suyun önemine dikkat çekmek için kendileri el ilanları hazırladılar. Hazırladıkları bu el ilanlarını dışarı çıkmanın serbest olduğu saatlerde kendi çevrelerine astılar. Okul Müdürü Cavit Hendekçi, “Suyun tasarruflu kullanılması ve gelecek kuşaklara da kalması için hep birlikte elimizden gelen çabayı göstermeliyiz” dedi.

 

 

Haber: Erol Küçük

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.