‘Her türlü afetlerde ülkemizin ve milletimizin yanında olacağız’

GÜNDEM 03.03.2021 - 14:02, Güncelleme: 03.03.2021 - 14:02 3875+ kez okundu.
 

‘Her türlü afetlerde ülkemizin ve milletimizin yanında olacağız’

Giresun’da 22 Ağustos 2020 tarihinde ilçelerde yaşanan sel felaketinde Diyanet-Sen Giresun Şube Başkanı Sami Şimşek, afet bölgelerindeki yardım faaliyetlerine katılmalarından dolayı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından teşekkür belgesiyle taltif edildi.
Başkan Şimşek’e bakan adına teşekkür belgesini Giresun AFAD İl Müdürü Murat Cavunt takdim etti. Belge takdiminde AFAD İl Müdürü Murat Cavunt; “Ülkemizde yaşanan afetlerde toplumumuzun her kesiminin yaraları sarmak için taşın altına elini koyup, yardımlaşma seferberliği başlatması bizleri son derece memnun etmekte ve yaraların sarılmasına çok önemli katkılar sağlamaktadır. 22 Ağustos 2020 tarihinde ilçelerimizde yaşanan sel afetinde de Diyanet-Sen Giresun Şubesinin Başkan ve Yönetim Kurulunun, üyeleriyle beraber maddi ve manevi olarak afet bölgelerinde vatandaşlarımızın yardımına koşmaları, yaraları sarmak için katkıda bulunmaları takdire şayan olmuştur. Bu vesileyle İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu Teşekkür Belgesiyle şube başkanımızı onura etmişlerdir.” Dedi. Diyanet-Sen Şube Başkanı Sami Şimşek’te; “Meydana gelen afetlerde Sivil Toplum Kuruluşlarına büyük görevler düşmektedir. Bizler sendika olarak bugüne kadar her türlü afetlerde ülkemizin ve milletimizin yanında olduk. Yurtiçi ve yurtdışındaki tüm mağdur ve mazlumlara karşı duyarlılığımız ve sorumluluğumuzla gereken inisiyatifleri aldık. Mülteci kardeşlerimize ayni ve nakdi yardımlarla onların hayır dualarını almaya çalıştık. 22 Ağustos 2020 tarihinde ilçelerimizde yaşanan sel afetinde de mağdur olan vatandaşlarımızı yalnız bırakamazdık. Gücümüz nispetinde afet bölgelerine hem ayni katkı sunarken, bedensel olarakta üyelerimizle beraber sahada yürütülen temizlik vesaire gibi çalışmalara bizzat katıldık. Fikirleri, fiilleri ve fedakarlıklarıyla bizleri yalnız bırakmayan Diyanet-Sen’li kıymetli üyelerimize teşekkür ediyorum. Almış olduğumuz inisiyatiften ve yapmış olduğumuz yardımlardan dolayı İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman SOYLU tarafından sendikamız "Teşekkür Belgesi" ile onurlandırılmış olması şevkimizi daha da artırmıştır. Sayın bakanımıza duyarlılığından dolayı şükranlarımı arz ediyorum. Rabbim böyle bir afeti ilimize ve ülkemize bir daha yaşatmasın.” İfadelerinde bulundu.
Giresun’da 22 Ağustos 2020 tarihinde ilçelerde yaşanan sel felaketinde Diyanet-Sen Giresun Şube Başkanı Sami Şimşek, afet bölgelerindeki yardım faaliyetlerine katılmalarından dolayı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından teşekkür belgesiyle taltif edildi.

Başkan Şimşek’e bakan adına teşekkür belgesini Giresun AFAD İl Müdürü Murat Cavunt takdim etti. Belge takdiminde AFAD İl Müdürü Murat Cavunt; “Ülkemizde yaşanan afetlerde toplumumuzun her kesiminin yaraları sarmak için taşın altına elini koyup, yardımlaşma seferberliği başlatması bizleri son derece memnun etmekte ve yaraların sarılmasına çok önemli katkılar sağlamaktadır. 22 Ağustos 2020 tarihinde ilçelerimizde yaşanan sel afetinde de Diyanet-Sen Giresun Şubesinin Başkan ve Yönetim Kurulunun, üyeleriyle beraber maddi ve manevi olarak afet bölgelerinde vatandaşlarımızın yardımına koşmaları, yaraları sarmak için katkıda bulunmaları takdire şayan olmuştur. Bu vesileyle İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu Teşekkür Belgesiyle şube başkanımızı onura etmişlerdir.” Dedi.

Diyanet-Sen Şube Başkanı Sami Şimşek’te; “Meydana gelen afetlerde Sivil Toplum Kuruluşlarına büyük görevler düşmektedir. Bizler sendika olarak bugüne kadar her türlü afetlerde ülkemizin ve milletimizin yanında olduk. Yurtiçi ve yurtdışındaki tüm mağdur ve mazlumlara karşı duyarlılığımız ve sorumluluğumuzla gereken inisiyatifleri aldık. Mülteci kardeşlerimize ayni ve nakdi yardımlarla onların hayır dualarını almaya çalıştık.

22 Ağustos 2020 tarihinde ilçelerimizde yaşanan sel afetinde de mağdur olan vatandaşlarımızı yalnız bırakamazdık. Gücümüz nispetinde afet bölgelerine hem ayni katkı sunarken, bedensel olarakta üyelerimizle beraber sahada yürütülen temizlik vesaire gibi çalışmalara bizzat katıldık. Fikirleri, fiilleri ve fedakarlıklarıyla bizleri yalnız bırakmayan Diyanet-Sen’li kıymetli üyelerimize teşekkür ediyorum.

Almış olduğumuz inisiyatiften ve yapmış olduğumuz yardımlardan dolayı İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman SOYLU tarafından sendikamız "Teşekkür Belgesi" ile onurlandırılmış olması şevkimizi daha da artırmıştır. Sayın bakanımıza duyarlılığından dolayı şükranlarımı arz ediyorum. Rabbim böyle bir afeti ilimize ve ülkemize bir daha yaşatmasın.” İfadelerinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.