Her zaman bir çıkış yolu vardır

EĞİTİM 07.05.2021 - 10:28, Güncelleme: 07.05.2021 - 10:28 4487+ kez okundu.
 

Her zaman bir çıkış yolu vardır

Millî Eğitim Bakanlığı Mesleki Eğitimde 1000 Okul Projesi kapsamında çalışmalarını sürdüren Bulancak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, kariyer günleri etkinliklerinin dördüncüsünü de gerçekleştirdi.
Öğrenci olarak okuduğu okulda, Bulancak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğretmenlik yapan Tesisat Teknolojileri Alan Şefi Faruk Ergüner, Elektrik Öğretmeni Güven Bodur ve Elektronik Öğretmeni Yusuf Akdemir “Batem’de Öğrenci ve Öğretmen Olmak” konulu söyleşilerini gerçekleştirirken moderatörlüğü de öğrenciyken öğretmenleri şimdiki meslektaşları Felsefe öğretmeni Ahmet Murat Zerman yaptı. Batemli öğretmen-öğrenciler, öğrencilik yıllarını ve nasıl öğretmen olduklarını anlatarak şunlara değindiler; “BATEM bizim için çok farklı ve özel. Okulun yeni açıldığı yıllardı, çok emek verdik bahçe düzenlemesi ve okulun kurulmasında. Öğretmenlerimizi örnek alırdık, şimdi onlarla aynı mesleği yapmaktan gurur duyuyoruz. Sınavlara hazırlanırken öğretmenlerimizden ve okul müdürümüzden çok büyük destek gördük. Gençlere tavsiyemiz yılmasınlar, azmetsinler, umutsuzluğa kapılmasınlar, çünkü her zaman bir çıkış yolu vardır” Okul Müdürü Turgut Hacınoğmanoğlu, “Okulumuzda, öğrenci oldukları okulda öğretmen olarak görev yapan Faruk Ergüner, Güven Bodur ve Yusuf Akdemir arkadaşlarımıza konuğumuz oldukları ve paylaşımları için teşekkür eder başarılarının devamını dilerim. Etkinliğin moderatörü Ahmet Murat Zerman öğretmenimize, şu ana kadarki 4 kariyer gününü planlayan müdür yardımcımız Arzu Yavuz’a, katılım sağlayan idareci-öğretmenlerimize, misafir katılımcı okulumuz mezunu öğretmen Ayşe Karadeniz’e ve sevgili öğrencilerimize çok teşekkür ederim. Batemliler olarak birlikte olmaya, buluşmaya ve okulumuzun başarısı-geleceği için mücadele etmeye devam edeceğiz”
Millî Eğitim Bakanlığı Mesleki Eğitimde 1000 Okul Projesi kapsamında çalışmalarını sürdüren Bulancak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, kariyer günleri etkinliklerinin dördüncüsünü de gerçekleştirdi.

Öğrenci olarak okuduğu okulda, Bulancak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğretmenlik yapan Tesisat Teknolojileri Alan Şefi Faruk Ergüner, Elektrik Öğretmeni Güven Bodur ve Elektronik Öğretmeni Yusuf Akdemir “Batem’de Öğrenci ve Öğretmen Olmak” konulu söyleşilerini gerçekleştirirken moderatörlüğü de öğrenciyken öğretmenleri şimdiki meslektaşları Felsefe öğretmeni Ahmet Murat Zerman yaptı.

Batemli öğretmen-öğrenciler, öğrencilik yıllarını ve nasıl öğretmen olduklarını anlatarak şunlara değindiler; “BATEM bizim için çok farklı ve özel. Okulun yeni açıldığı yıllardı, çok emek verdik bahçe düzenlemesi ve okulun kurulmasında. Öğretmenlerimizi örnek alırdık, şimdi onlarla aynı mesleği yapmaktan gurur duyuyoruz. Sınavlara hazırlanırken öğretmenlerimizden ve okul müdürümüzden çok büyük destek gördük. Gençlere tavsiyemiz yılmasınlar, azmetsinler, umutsuzluğa kapılmasınlar, çünkü her zaman bir çıkış yolu vardır”

Okul Müdürü Turgut Hacınoğmanoğlu, “Okulumuzda, öğrenci oldukları okulda öğretmen olarak görev yapan Faruk Ergüner, Güven Bodur ve Yusuf Akdemir arkadaşlarımıza konuğumuz oldukları ve paylaşımları için teşekkür eder başarılarının devamını dilerim. Etkinliğin moderatörü Ahmet Murat Zerman öğretmenimize, şu ana kadarki 4 kariyer gününü planlayan müdür yardımcımız Arzu Yavuz’a, katılım sağlayan idareci-öğretmenlerimize, misafir katılımcı okulumuz mezunu öğretmen Ayşe Karadeniz’e ve sevgili öğrencilerimize çok teşekkür ederim. Batemliler olarak birlikte olmaya, buluşmaya ve okulumuzun başarısı-geleceği için mücadele etmeye devam edeceğiz”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.