İkra Nur olayında 7 gözaltı!

ASAYİŞ 12.02.2021 - 13:45, Güncelleme: 12.02.2021 - 13:55 2706+ kez okundu.
 

İkra Nur olayında 7 gözaltı!

27 Haziran 2020 Cumartesi akşamı ailesi tarafından kayıp ihbarı verilen ve 4 gün sonra cansız bedenine ulaşılan İkranur Tirsi olayında 7 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.
Alınan bilgiye göre bu sabah saatlerinde Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen operasyonda 7 kişinin gözaltına alındığı belirtildi. Gözaltı operasyonunun Bulancak Jandarma Komutanlığı tarafından yapıldığı öğrenilirken, henüz konu hakkında resmi bir açıklama yapılmadı. İkranur’a ne olmuştu? Bulancak’a bağlı İcilli Köyünde 27 Haziran 2020 tarihinde saat 21.00 sıralarında 2013 doğumlu İkra Nur Tirsi'nin kayıp olmuş, minik İkranur’un cansız bedeni yapılan aramalar sonucu evine kuşbakışı 1 kilometre uzaklıktaki Salman Mevkisi Adaköy deresinde bulunmuştu.
27 Haziran 2020 Cumartesi akşamı ailesi tarafından kayıp ihbarı verilen ve 4 gün sonra cansız bedenine ulaşılan İkranur Tirsi olayında 7 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.

Alınan bilgiye göre bu sabah saatlerinde Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen operasyonda 7 kişinin gözaltına alındığı belirtildi.

Gözaltı operasyonunun Bulancak Jandarma Komutanlığı tarafından yapıldığı öğrenilirken, henüz konu hakkında resmi bir açıklama yapılmadı.

İkranur’a ne olmuştu?

Bulancak’a bağlı İcilli Köyünde 27 Haziran 2020 tarihinde saat 21.00 sıralarında 2013 doğumlu İkra Nur Tirsi'nin kayıp olmuş, minik İkranur’un cansız bedeni yapılan aramalar sonucu evine kuşbakışı 1 kilometre uzaklıktaki Salman Mevkisi Adaköy deresinde bulunmuştu.

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.