İl Koordinasyon kurulu toplandı

GÜNDEM 08.04.2021 - 17:18, Güncelleme: 08.04.2021 - 17:18 3747+ kez okundu.
 

İl Koordinasyon kurulu toplandı

Giresun İl Koordinasyon Kurulu’nun 2021 Yılı II. Toplantısı Vali Enver Ünlü’nün başkanlığında VKS aracılığıyla yapıldı.
Toplantı; Covit-19 salgınına karşı ülke genelinde mücadelenin tüm alanlarında başarıyla sürdürülebilmesi ve hastalığın yayılmasının önlenmesi amacıyla ilgili kurumların en üst düzeyde yöneticilerinin katılımıyla, Video Konferans Sistemi (VKS) yöntemiyle Zoom uygulaması üzerinden gerçekleştirildi. Toplantıda; gündemde bulunan yatırımların son durumu ile bir önceki toplantıdan sonra yapılan işler ele alınarak, uygulamada ortaya çıkan sorunlar ve koordinasyonu gerektirecek hususlar ele alındı. ‘İLİMİZDEKİ YATIRIMLAR HIZLA DEVAM ETMEKTEDİR’ Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Ünlü, “2021 Yılı 2. İl Koordinasyon Kurulu Toplantısını Covid 19 salgını nedeniyle ilk defa video konferans sistemi ile yapmaktayız. Toplantıya hoş geldiniz. Covid 19 salgını olmasına rağmen İlimizdeki yatırımlar hızla devam etmektedir. Devam eden yatırımlarda herhangi bir sorun yaşanmamaktadır” dedi. ‘ÇALIŞMALAR, AFET BÖLGELERİMİZDE TÜM HIZIYLA DEVAM ETMEKTEDİR’ Giresun’da 22 Ağustos 2020 tarihinde meydana gelen sel felaketi ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Vali Ünlü “İlimizde meydana gelen sel ve heyelan felaketinde Hükümetimiz hemen olaya el atmış ve Bakanlığımızdan gelen 65 Milyon 943 Bin 727 TL Acil Yardım Ödeneği ilgili kurumlara dağıtılmıştır. Ayrıca, Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından gönderilen 4 milyon TL ödenek afetten etkilenen çiftçilere dağıtılmıştır. İmar ve yapım çalışmaları afet bölgelerimizde tüm hızıyla devam etmektedir. Siz değerli yatırımcı kuruluşlarımızın değerli temsilcileri afet sürecinde tüm çabanızla sahalarda olduğunuz ve rutin çalışmalarınızda da gösterdiğiniz özveriden dolayı teşekkür ederim” diyerek afetin izlerinin çok hızlı bir şekilde silinmeye başlandığını ifade etti.
Giresun İl Koordinasyon Kurulu’nun 2021 Yılı II. Toplantısı Vali Enver Ünlü’nün başkanlığında VKS aracılığıyla yapıldı.

Toplantı; Covit-19 salgınına karşı ülke genelinde mücadelenin tüm alanlarında başarıyla sürdürülebilmesi ve hastalığın yayılmasının önlenmesi amacıyla ilgili kurumların en üst düzeyde yöneticilerinin katılımıyla, Video Konferans Sistemi (VKS) yöntemiyle Zoom uygulaması üzerinden gerçekleştirildi.

Toplantıda; gündemde bulunan yatırımların son durumu ile bir önceki toplantıdan sonra yapılan işler ele alınarak, uygulamada ortaya çıkan sorunlar ve koordinasyonu gerektirecek hususlar ele alındı.

‘İLİMİZDEKİ YATIRIMLAR HIZLA DEVAM ETMEKTEDİR’

Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Ünlü, “2021 Yılı 2. İl Koordinasyon Kurulu Toplantısını Covid 19 salgını nedeniyle ilk defa video konferans sistemi ile yapmaktayız. Toplantıya hoş geldiniz. Covid 19 salgını olmasına rağmen İlimizdeki yatırımlar hızla devam etmektedir. Devam eden yatırımlarda herhangi bir sorun yaşanmamaktadır” dedi.

‘ÇALIŞMALAR, AFET BÖLGELERİMİZDE TÜM HIZIYLA DEVAM ETMEKTEDİR’

Giresun’da 22 Ağustos 2020 tarihinde meydana gelen sel felaketi ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Vali Ünlü “İlimizde meydana gelen sel ve heyelan felaketinde Hükümetimiz hemen olaya el atmış ve Bakanlığımızdan gelen 65 Milyon 943 Bin 727 TL Acil Yardım Ödeneği ilgili kurumlara dağıtılmıştır. Ayrıca, Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından gönderilen 4 milyon TL ödenek afetten etkilenen çiftçilere dağıtılmıştır. İmar ve yapım çalışmaları afet bölgelerimizde tüm hızıyla devam etmektedir. Siz değerli yatırımcı kuruluşlarımızın değerli temsilcileri afet sürecinde tüm çabanızla sahalarda olduğunuz ve rutin çalışmalarınızda da gösterdiğiniz özveriden dolayı teşekkür ederim” diyerek afetin izlerinin çok hızlı bir şekilde silinmeye başlandığını ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.