İMAM HATİPLİLER OKULLARINA SAHİP ÇIKIYOR

GÜNDEM 23.11.2020 - 14:44, Güncelleme: 23.11.2020 - 14:44 2898+ kez okundu.
 

İMAM HATİPLİLER OKULLARINA SAHİP ÇIKIYOR

Bulancak Anadolu İmam Hatip Lisesinde değişim ve dönüşüm devam ediyor.
Okulun mezunlarından Özen Grup sahibi Yakup Özen tarafından dış cephe yalıtımı yapılan okul, mezunlar tarafından sahiplenilerek, dönem mezunları grupları birer sınıfın bakım ve onarımını üstlendi. Eğitim görülen tüm sınıflar bakımdan geçiriliyor. Hatim cüzü dağıtır gibi, onarım için bir gecede üstlenilen derslikler, imam hatiplilik ruhunun ne olduğunu bir kez daha ortaya koydu. İmam hatip lisesi mezunları bu kültürün ömür boyu süren bir aidiyet olduğunu, ne kadar farklı, bağlı, samimî bir anlayışı hayat tarzı edindiğini bir kere daha ispat etti. Okul idaresi yaptıkları açıklamada, “Binlerce teşekkürler dostlar. İyi ki varsınız. Sayenizde tazelendik, enerji dolduk. İnşaallah fizikî çalışmalarla İmam hatip gençliğine lâyık olduğu ortamı hazırlayıp, ilmek ilmek güzellik, inanç, ibadet ve ahlâklı bir nesil işleyeceğiz. Daha çok işimiz ve sorumluluğumuz var. Dayanışma ve kardeşliğe ömür boyu devam... Tekrar teşekkürler, çok değerli mezunlarımız, mensuplarımız ve sevenlerimiz” dendi.   Haber: Erol Küçük
Bulancak Anadolu İmam Hatip Lisesinde değişim ve dönüşüm devam ediyor.

Okulun mezunlarından Özen Grup sahibi Yakup Özen tarafından dış cephe yalıtımı yapılan okul, mezunlar tarafından sahiplenilerek, dönem mezunları grupları birer sınıfın bakım ve onarımını üstlendi. Eğitim görülen tüm sınıflar bakımdan geçiriliyor. Hatim cüzü dağıtır gibi, onarım için bir gecede üstlenilen derslikler, imam hatiplilik ruhunun ne olduğunu bir kez daha ortaya koydu. İmam hatip lisesi mezunları bu kültürün ömür boyu süren bir aidiyet olduğunu, ne kadar farklı, bağlı, samimî bir anlayışı hayat tarzı edindiğini bir kere daha ispat etti. Okul idaresi yaptıkları açıklamada, “Binlerce teşekkürler dostlar. İyi ki varsınız. Sayenizde tazelendik, enerji dolduk. İnşaallah fizikî çalışmalarla İmam hatip gençliğine lâyık olduğu ortamı hazırlayıp, ilmek ilmek güzellik, inanç, ibadet ve ahlâklı bir nesil işleyeceğiz. Daha çok işimiz ve sorumluluğumuz var. Dayanışma ve kardeşliğe ömür boyu devam... Tekrar teşekkürler, çok değerli mezunlarımız, mensuplarımız ve sevenlerimiz” dendi.

 

Haber: Erol Küçük

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.