NUFÜS MÜDÜRLÜKLERİNDE RANDEVULU DÖNEM!

DÜNYA 02.11.2020 - 15:43, Güncelleme: 02.11.2020 - 15:48 3032+ kez okundu.
 

NUFÜS MÜDÜRLÜKLERİNDE RANDEVULU DÖNEM!

Ülkemizde de etkisi devam eden Covid-19 salgını tedbirleri kapsamında il ve ilçe nüfus müdürlüklerinde randevusuz işlem yapılamayacağı öğrenildi.
Bu konu da Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Covid-19 salgını sebebiyle alına tedbirler kapsamında il ve ilçe nüfus müdürlüklerinde, zorunlu ve acil haller dışında randevusuz işlemler yapılmayacaktır. Bu konu da il ve ilçe nüfus müdürlüklerinde işlem yaptıracak olanların randevu almaları işlemlerin daha kolay ve hızlı yapılmasını sağlayacaktır” denildi. Randevu almak için HES kodunuz varsa #NVİ Mobil# Uygulamasını Play Store veya App Store'dan indirip randevu almak ya da başka işlemler için kullanabilirsiniz...
Ülkemizde de etkisi devam eden Covid-19 salgını tedbirleri kapsamında il ve ilçe nüfus müdürlüklerinde randevusuz işlem yapılamayacağı öğrenildi.

Bu konu da Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Covid-19 salgını sebebiyle alına tedbirler kapsamında il ve ilçe nüfus müdürlüklerinde, zorunlu ve acil haller dışında randevusuz işlemler yapılmayacaktır. Bu konu da il ve ilçe nüfus müdürlüklerinde işlem yaptıracak olanların randevu almaları işlemlerin daha kolay ve hızlı yapılmasını sağlayacaktır” denildi.

Randevu almak için HES kodunuz varsa #NVİ Mobil# Uygulamasını Play Store veya App Store'dan indirip randevu almak ya da başka işlemler için kullanabilirsiniz...

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.