İş yeri kundaklandı, 10 kişi gözaltına alındı

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 23.04.2024 - 11:27, Güncelleme: 23.04.2024 - 12:01 1194 kez okundu.
 

İş yeri kundaklandı, 10 kişi gözaltına alındı

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde bir iş yeri kundaklandı, olayla ilgili 10 kişi gözaltına alındı.
Alınan bilgiye göre, Cumhuriyet Mahallesi Gazi Caddesi'nde alacak verecek meselesi yüzünden oto galeri olarak kullanılan iş yerinin camları sopalarla kırılıp, benzin dökülerek iki otomobil ateşe verildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu yangın çevredeki iş yerlerine sıçramadan kontrol altına alındı. Olayla ilgili, K.Ş, C.Ş. ile azmettirici oldukları öne sürülen, O.Ş, Ş.Ş, U.Ş, S.E, Y.F.E, M.T, S.Ü. ve A.C. gözaltına alındı. Şüphelilerden Ş.Ş. ifadesinin ardından serbest bırakıldı, 9 şüphelinin emniyetteki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma sürdürülüyor.
Samsun'un Vezirköprü ilçesinde bir iş yeri kundaklandı, olayla ilgili 10 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Cumhuriyet Mahallesi Gazi Caddesi'nde alacak verecek meselesi yüzünden oto galeri olarak kullanılan iş yerinin camları sopalarla kırılıp, benzin dökülerek iki otomobil ateşe verildi.

İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu yangın çevredeki iş yerlerine sıçramadan kontrol altına alındı.

Olayla ilgili, K.Ş, C.Ş. ile azmettirici oldukları öne sürülen, O.Ş, Ş.Ş, U.Ş, S.E, Y.F.E, M.T, S.Ü. ve A.C. gözaltına alındı.

Şüphelilerden Ş.Ş. ifadesinin ardından serbest bırakıldı, 9 şüphelinin emniyetteki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma sürdürülüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.