İsveç'te olsa beğenirdiniz! Ama buralar hep Giresun'da!

TURİZM 28.10.2023 - 18:17, Güncelleme: 28.10.2023 - 18:24 35438+ kez okundu.
 

İsveç'te olsa beğenirdiniz! Ama buralar hep Giresun'da!

Manzara resimlerine bakarken yurtdışında bulunan bir çok resim insanların ilgisini çekmeyi başarıyor.
Fakat Giresun'un eşsiz güzellikleri karşısında ağzınız açık kalacak. Bu baktığınız fotoğraflar Giresun Bulancak İlçesine bağlı el değmemiş yaylalardan çekilmiş fotoğraflar. Bulancak'a bağlı Taşağıl Obası, Aygır Gölü, Eşektaşı Mevki görülmeye değer güzelliğiyle dikkat çekiyor. Fotoğraf karelerine yansıyan bu görüntüler, yerli ve yabancı turistlerin sadece buraya gelerek fotoğraf çekmesine değecek kadar doğal  güzellik barındırıyor.
Manzara resimlerine bakarken yurtdışında bulunan bir çok resim insanların ilgisini çekmeyi başarıyor.

Fakat Giresun'un eşsiz güzellikleri karşısında ağzınız açık kalacak. Bu baktığınız fotoğraflar Giresun Bulancak İlçesine bağlı el değmemiş yaylalardan çekilmiş fotoğraflar. Bulancak'a bağlı Taşağıl Obası, Aygır Gölü, Eşektaşı Mevki görülmeye değer güzelliğiyle dikkat çekiyor.

Fotoğraf karelerine yansıyan bu görüntüler, yerli ve yabancı turistlerin sadece buraya gelerek fotoğraf çekmesine değecek kadar doğal  güzellik barındırıyor.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.