KADAYIFCIM’DAN DOĞAL ÇİLEK REÇELİ

GÜNDEM 30.11.2020 - 16:38, Güncelleme: 30.11.2020 - 16:38 2552+ kez okundu.
 

KADAYIFCIM’DAN DOĞAL ÇİLEK REÇELİ

Bulancak merkezde Ömer Özdemir ve eşi Ayşe Özdemir’in birlikte işlettiği Kadayıfçım kadayıfın yanı sıra kendi yapımları olan doğal çilek reçeli de satıyorlar.
Ömer Özdemir çilek reçeli ile ilgili yaptığı açıklamada; “Ev yapımı reçelimizin tadı, kıvamı, kokusu bambaşka ve hepsinden önemlisi ne yaptığımızı ya da ne yapmadığımızı görüyoruz. Katkı maddesi yok, doğal. Bu nedenle reçelleri marketlerden almak yerine kendiniz yapmayı tercih etmelisiniz ya da güvenilir ev yapımı doğal ürünler satan bizim gibi yerlerden almalısınız. Çilek reçeli nasıl kırmızı olur diye aklınıza bir soru gelirse bunun kullandığınız çilekle çok büyük alakası olduğunu söylemeliyiz.  Küçük küçük olan dağ çileği reçel yapıldığı zaman rengi kırmızı kalıyor ve sertleşmiyor. Tabi bunda kullanılan şeker miktarının önemi de çok fazla. Çok şeker kullanırsanız koyu renkli ve mat olur. Doğal reçeller sizi bekliyor” dedi.   Haber-Foto: Erol Küçük  
Bulancak merkezde Ömer Özdemir ve eşi Ayşe Özdemir’in birlikte işlettiği Kadayıfçım kadayıfın yanı sıra kendi yapımları olan doğal çilek reçeli de satıyorlar.

Ömer Özdemir çilek reçeli ile ilgili yaptığı açıklamada; “Ev yapımı reçelimizin tadı, kıvamı, kokusu bambaşka ve hepsinden önemlisi ne yaptığımızı ya da ne yapmadığımızı görüyoruz. Katkı maddesi yok, doğal. Bu nedenle reçelleri marketlerden almak yerine kendiniz yapmayı tercih etmelisiniz ya da güvenilir ev yapımı doğal ürünler satan bizim gibi yerlerden almalısınız. Çilek reçeli nasıl kırmızı olur diye aklınıza bir soru gelirse bunun kullandığınız çilekle çok büyük alakası olduğunu söylemeliyiz.  Küçük küçük olan dağ çileği reçel yapıldığı zaman rengi kırmızı kalıyor ve sertleşmiyor. Tabi bunda kullanılan şeker miktarının önemi de çok fazla. Çok şeker kullanırsanız koyu renkli ve mat olur. Doğal reçeller sizi bekliyor” dedi.

 

Haber-Foto: Erol Küçük

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.