Karın izlerini silindi

YAŞAM 19.02.2021 - 14:58, Güncelleme: 19.02.2021 - 14:58 3722+ kez okundu.
 

Karın izlerini silindi

Görele’de etkili olan kar yağışının başlamasıyla harekete gecen Görele Belediyesi ekipleri yaşanabilecek herhangi bir olumsuzluğa mahal vermedi. İlçede ulaşım aksamadı ve vatandaşların geçiş noktaları temizlendi.
Görele merkez ve köylerde etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Görele’de kar yağışının başlamasıyla beraber harekete geçen Görele Belediyesi yaşanması muhtemelen olası olumsuzlukları ortadan kaldırdı. Merkez dahil tüm mahallelerde araç içi kamera sistemiyle koordineli bir şekilde çalışma yürüten Görele Belediyesi yolların kapanmasına izin vermedi. Cadde, sokak, meydan, ana ve ara arterlerde karla mücadele çalışmalarını sürdüren Belediye ekiplerimiz vatandaşlarımızın geçiş noktalarında temizlik çalışmalarını sürdüren ekipler, ilçede adeta karın izini sildi. Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, meteoroloji verilerine göre beklenen karın ilçeye geldiğini fakat etkili olmadığını söyledi. Belediye ekiplerinin karın yağmasıyla birlikte harekete geçtiklerini belirten Erener, “İlçede yaşanacak herhangi bir olumsuzluklara mahal vermemek adına koordineli bir şekilde karla mücadele çalışmalarımızı sürdürdük. Ulaşımda hiçbir aksamaya izin vermedik. Vatandaşlarımızın rahat hareket edebilmeleri için cadde, sokak, ana ve ara anterlerimizi açarak kapanmasını önledik. Koordineli bir çalışma yürüttük ve oluşabilecek olumsuzlukları olumlu bir yöne çevirmeyi bildik. Ben çalışma ekibimi kutluyorum” dedi. GÖRELE’DE 44 KÖY YOLU ULAŞIMA KAPANDI Görele ilçe merkezinde 20 metreyi bulan kar yağışı köylerde yer yer 80 ila bir metreyi buldu. 44 köy yolu ulaşıma kapanırken eğitimin yüz yüze başladığı köyü okulları tatil edildi. Yüksek köylerde 3, merkeze yakın köylere 2 gün elektrik verilemedi
Görele’de etkili olan kar yağışının başlamasıyla harekete gecen Görele Belediyesi ekipleri yaşanabilecek herhangi bir olumsuzluğa mahal vermedi. İlçede ulaşım aksamadı ve vatandaşların geçiş noktaları temizlendi.

Görele merkez ve köylerde etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi.

Görele’de kar yağışının başlamasıyla beraber harekete geçen Görele Belediyesi yaşanması muhtemelen olası olumsuzlukları ortadan kaldırdı.

Merkez dahil tüm mahallelerde araç içi kamera sistemiyle koordineli bir şekilde çalışma yürüten Görele Belediyesi yolların kapanmasına izin vermedi.

Cadde, sokak, meydan, ana ve ara arterlerde karla mücadele çalışmalarını sürdüren Belediye ekiplerimiz vatandaşlarımızın geçiş noktalarında temizlik çalışmalarını sürdüren ekipler, ilçede adeta karın izini sildi.

Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, meteoroloji verilerine göre beklenen karın ilçeye geldiğini fakat etkili olmadığını söyledi.

Belediye ekiplerinin karın yağmasıyla birlikte harekete geçtiklerini belirten Erener, “İlçede yaşanacak herhangi bir olumsuzluklara mahal vermemek adına koordineli bir şekilde karla mücadele çalışmalarımızı sürdürdük. Ulaşımda hiçbir aksamaya izin vermedik. Vatandaşlarımızın rahat hareket edebilmeleri için cadde, sokak, ana ve ara anterlerimizi açarak kapanmasını önledik. Koordineli bir çalışma yürüttük ve oluşabilecek olumsuzlukları olumlu bir yöne çevirmeyi bildik. Ben çalışma ekibimi kutluyorum” dedi.

GÖRELE’DE 44 KÖY YOLU ULAŞIMA KAPANDI

Görele ilçe merkezinde 20 metreyi bulan kar yağışı köylerde yer yer 80 ila bir metreyi buldu. 44 köy yolu ulaşıma kapanırken eğitimin yüz yüze başladığı köyü okulları tatil edildi. Yüksek köylerde 3, merkeze yakın köylere 2 gün elektrik verilemedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.