Katı Sıvı Atık ve İçme Suları Birliği toplandı

GÜNDEM 26.02.2021 - 15:31, Güncelleme: 26.02.2021 - 15:31 3136+ kez okundu.
 

Katı Sıvı Atık ve İçme Suları Birliği toplandı

Giresun İli Katı Sıvı Atık ve İçme Suları Birliği, Vali Enver Ünlü başkanlığında toplandı.
Valilik Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya; Birlik Başkanı Vali Enver Ünlü, Giresun Belediye Başkanı Av. Aytekin Şenlikoğlu, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili ve Vali Yardımcısı Vekili Selçuk Aslan, birlik meclis üyesi belediye başkanları ile birlik meclis üyeleri katıldı. Toplantıda, gündeminde bulunan konular ele alınarak birliği çalışmaları ile ilgili hususular görüşülerek karara bağlandı.  
Giresun İli Katı Sıvı Atık ve İçme Suları Birliği, Vali Enver Ünlü başkanlığında toplandı.

Valilik Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya; Birlik Başkanı Vali Enver Ünlü, Giresun Belediye Başkanı Av. Aytekin Şenlikoğlu, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili ve Vali Yardımcısı Vekili Selçuk Aslan, birlik meclis üyesi belediye başkanları ile birlik meclis üyeleri katıldı.

Toplantıda, gündeminde bulunan konular ele alınarak birliği çalışmaları ile ilgili hususular görüşülerek karara bağlandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.